flexible sportswoman doing yoga exercise at home
Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Yoga

Smidig ryg og stærk mave, boost dit selvværd

I denne uge får du en god øvelse for dine ben, hvis du er sådan en der står meget op i dit job feks. Ud over det kan du booste dit selvværd mens du styrker både din mave og din nederste del af ryggen. Så du får altså arbejdet med den midterste del af din krop, der hvor du også har kontakt med din mavefornemmelse. Det der sug i maven du nogen gange kan få når din krop ved at du er på i en retning som ikke er god for dig.

Du kan se med her:

https://youtu.be/2gVcdDBsl98

Hvis du gerne vil holde dig ung og frisk hele livet er yoga et godt bud. Særligt er der jo de 5 Tibetanere. Jeg har en video på kanalen netop om det emne. Jeg er meget stolt og taknemmelig over at fortælle at den lige nu har over 4000 views. Du kan se den her:

De fem tibetanere

På søndag er der en ny video klar til dig. Abonner her og slå notifikationer så du får direkte besked om nye videoer:

Abonner på kanalen nu

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: