speak
Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Sanger,  Yoga

Styrk din kommunikation og dit stofskifte

Denne uges yoga-video handler om din kommunikation. Hvis du har læst min historie ved du at spændinger i halsen og kæben var hele årsagen til jeg overhovedet startede med at studere yoga nærmere. Det lægger mig meget på sinde at hjælpe dig, der synger eller holder oplæg med at styrke kommunikationen. Selv om du ikke er i den målgruppe kan du bruge programmet for har du ikke stået i en situation hvor du fik sagt ja til noget du skulle have nej til. Eller simplet hen brændt inde med noget du skulle have sagt? Jeg rækker i hvert fald hånden op der!

Se med her:

https://youtu.be/UVvVOWqO7LI

På søndag er der en ny video klar til dig. Abonner her og slå notifikationer så du får direkte besked om nye videoer:

Abonner på kanalen nu

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: