woman girl animal dog
Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Yoga

Smidige hofter og stærk fordøjelse og præcis kommunikation

Ugens emne ligger mig meget på sinde. Jeg var et meget genert og usikkert barn og teenager og yngre voksen. I dag knapt så genert og usikker. Jeg er der ikke helt endnu, men det er bedre. Jeg har tilmed en meget sart fordøjelse. Det er heldigvis også blevet bedre. Men jeg arbejder stadig på begge dele. Hvad med dig. Hvor er din udfordringer? Jeg har fundet ud af at det nytter noget at arbejde med sig selv. Uanset om det starter med at være med det fysiske så vil yoga uden tvivl også hjælpe dig psykisk.

Se den seneste video her:

https://youtu.be/2gVcdDBsl98

Hvis du gerne vil holde dig ung og frisk hele livet er yoga et godt bud. Særligt er der jo de 5 Tibetanere. Jeg har en video på kanalen netop om det emne. Jeg er meget stolt og taknemmelig over at fortælle at den lige nu har over 4000 views. Du kan se den her:

De fem tibetanere

På søndag er der en ny video klar til dig. Abonner her og slå notifikationer så du får direkte besked om nye videoer:

Abonner på kanalen nu

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: