Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Smidige hofter og stærk fordøjelse og præcis kommunikation

Ugens emne ligger mig meget på sinde. Jeg var et meget genert og usikkert barn og teenager og yngre voksen. I dag knapt så genert og usikker. Jeg er der ikke helt endnu, men det er bedre. Jeg har tilmed en meget sart fordøjelse. Det er heldigvis også blevet bedre. Men jeg arbejder stadig på begge dele. Hvad med dig. Hvor er din udfordringer? Jeg har fundet ud af at det nytter noget at arbejde med sig selv. Uanset om det starter med at være med det fysiske så vil yoga uden tvivl også hjælpe dig psykisk.

Se den seneste video her:

https://youtu.be/2gVcdDBsl98

Hvis du gerne vil holde dig ung og frisk hele livet er yoga et godt bud. Særligt er der jo de 5 Tibetanere. Jeg har en video på kanalen netop om det emne. Jeg er meget stolt og taknemmelig over at fortælle at den lige nu har over 4000 views. Du kan se den her:

De fem tibetanere

På søndag er der en ny video klar til dig. Abonner her og slå notifikationer så du får direkte besked om nye videoer:

Abonner på kanalen nu

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.