Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

YOGA-VIDEO: Smid stress og find ro med yoga

Stress er der ikke ret meget ved, med mindre det kun er ganske kortvarigt. Langvarig stress skal du holde dig fra. Derfor smid stress og find ro med yoga. Min krop kender til det der med langvarigt stress, og den råber af mig med alle mulige symptomer, hvis jeg ikke selv ved, hvornår nok er nok. Har du oplevet det?

Det er helt individuelt, hvordan det påvirker den enkelte at være stresset. Stresset er ikke det samme som at have travlt. De fleste kan klare at have megatravlt i perioder. Stresset er når systemet er overloaded og der er brug for en Ctrl-Alt-Del.

Min erfaring siger mig, at stresset er, når der er alt muligt støj ud over det at have travlt. Det jeg mener er, at hvis der er en masse drama samtidig med, at du har travlt, feks. skænderier hjemme, skænderier på arbejdet, dårlig stemning, uventede ændringer du ikke selv er herre over. I disse situationer er der ikke kun travlheden at tage hånd om, men også alt det andet, der tager plads op på kapaciteten. Ligesom spam på computeren.

Vejrtrækningen bliver måske mere og mere overfladisk og du får ikke den ro som en dyb og grundig vejrtrækning gør for dig. Det kan du gøre noget ved i dette program. Der får du nemlig kontakt med dit fundament og får mulighed for at smide stress på porten og få mere ro i kroppen og overskud.

Ny video på YouTube

Smid stress og få ro i øvelsen bolden, hvor ruller du på ryggen og aktiverer hele rygsøjlen. Øvelsen er god, hvis du føler dig helt bombet og trænger til ny energi. Balancen på numsen aktiverer din kontakt med denne jord, dit ståsted, den du er. Du bliver bedre til at sige til og fra og stå op for dig selv.

Videoen får du her:

Smid stress, find ro, bliv grounded og styrk din fordøjelse

Over 100 yoga-videoer

YouTube-Kanalen er der nu over 100 yogavideoer. Alt muligt forskelligt. Der er lange programmer, korte programmer, Yin-yoga, Kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning. Kig ind og find det, der lige passer til dig.

Slå notifikationer til og få besked hver gang, jeg slår en ny video op.

I næste uge er der endnu en ny video til dig.

Indtil da, pas på dig selv.

Namaste!

PS: Gør som 160 andre og abonner på YouTube-kanalen her. Din support betyder meget.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

PPPS: Kender du de spirituelle smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry? Tjek dem ud her Du får 20% ved at bruge min rabatkode CJANNS20. Læs her om affiliate links og anbefalinger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.