Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Rygrad som en regnorm

For 29 dage siden startede jeg for alvor at tage meditation til mig. Jeg har haft svært ved, af mig selv at sætte mig og bevidst meditere. Altså sådan systematisk.

Bevares, jeg mediterer når jeg synger, strikker eller på anden måde fordyber mig i noget, hvor jeg mister sans for tid og sted. Det kender du garanteret. Når meditationen foregår med andre lærere og på den måde er guided, har det ikke været et problem for mig. Men bare at sætte mig, måske på et bestemt tidspunkt hver dag, har jeg aldrig kunnet tage mig sammen til.

Men så var det, at jeg blev nødt til det, vel at mærke, hvis jeg vil certificeres til mantra yogi. Og det er en gave sendt fra himlen.

Jeg vidste dog med mig selv, rygrad som en regnorm, at det kunne blive svært. Så jeg inviterede andre til at være med, og det kan motivere mig😇

Jeg havde en intention om, at jeg ville gå live hver dag kl 18 i 40 dage i min Facebook gruppe Lær din stemme at kende. Live hver dag er det ikke blevet for åbenbart er der ting og sager, jeg skal engang i mellem som åbenbart er vigtigere🧐😜 I stedet har jeg lagt en optagelse ind, optaget samme dag, bare tidligere. Så jeg har altså ikke snydt😇

Indtil videre – der er jo stadig 11 dage tilbage – har jeg fået det ud af det, at jeg ved at jeg kan forpligte mig til noget og gennemføre det ( går jeg ud fra, jeg er jo ikke nået til 40 endnu). Jeg føler mig mere sikker, mere rolig, jeg synes jeg respekterer mig selv bedre. Mine hormoner er helt klart igang med en balance-akt. Så du kan se, der sker noget🤓

Nu er spørgsmålet selvfølgelig om jeg vil fortsætte efter de 40 dage? Umiddelbart ja. Måske med et nyt mantra og måske på et andet tidspunkt af dagen. Vi får se😉

Ny video på YouTube

Siden sidst har jeg lagt tre nye videoer op på kanalen. Den seneste er denne kundalini praksis for dit selvværd og ikke mindst fordøjelse.

Jeg har fundet ud af, at de to ting er nært beslægtede, for hvis vi har svært ved at fordøje i overført betydning, har vi det også bogstaveligt. Samt jeg mener det hænger sammen med selvværdet. Det er i hvert fald min erfaring. Selve øvelsen tager 3 minutter og er meget effektiv! Videoen får du her:

Sat Kriya

Over 100 yoga-videoer

YouTube-Kanalen er der nu over 100 yogavideoer. Alt muligt forskelligt lange programmer, korte programmer, yin- yoga, kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning. Kig ind og find det, der lige er noget for dig.

Tilmeld dig og få besked hver gang jeg slår en ny video op.

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.