Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Hamsterhjulet venter

Som du måske husker startede jeg i juli en 40 dages meditationspraksis. Jeg fuldførte missionen den 12. august! Det var en spændende rejse hvor jeg blev

  • Diverse stemmeudfordringer kvit
  • Bedre til at holde aftaler med mig selv
  • Mere fokuseret
  • Mere sikker på mig selv
  • Mere rolig og afslappet
  • Bedre i kontakt med min intuition

Virkningerne holder stadig selv om jeg ikke laver den samme meditation hver dag. Lige nu hopper jeg lidt rundt i forskellige meditationer og vælger den jeg intuitivt har mest brug for. Jeg tror det er vejen for mig. Men jeg vil helt sikkert genoptage en 40 dages praksis med en meditation på et senere tidspunkt.

Hver dag kl 18 i 40 dage var jeg i min Facebook gruppe Lær din stemme at kende. Gruppen er stadig åben og du kan stadig tage din egen 40 dages rejse med en ny video hver dag.

Ny video på YouTube

De seneste tre uger har jeg holdt ferie. Dog ikke mere end der hver søndag stadig er tikket en ny yoga video op på YouTube-kanalen Nu venter hamsterhjulet men fortvivl ikke. Der er altid en yogapraksis til dug på kanalen – så du kan tage en velfortjent pause.

Idag får du en video for din lænd, hofter og iskias. Idag er det yin yoga hvilket betyder vi er i stillingerne i længere tid. Det er jeg vild med fordi det giver mig tid til at mærke efter både lokalt i den del af kroppen som er målet for stillingen, men også fordi jeg kan mærke hele min krop, min vejrtrækning, hvor jeg spænder unødigt og hvad der foregår i mit sind.

Tør du være stille og mærke? Det kræver mod at være stille med dig selv. Kom med! Videoen får du her:

Yin Yoga For Lænden, Iskias og Hofter

Over 100 yoga-videoer

YouTube-Kanalen er der nu over 100 yogavideoer. Alt muligt forskelligt lange programmer, korte programmer, yin- yoga, kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning. Kig ind og find det, der lige er noget for dig.

Tilmeld dig og få besked hver gang jeg slår en ny video op.

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.