person på træstamme i vandkanten
Livsvisdom,  Mentor,  Personlig udvikling,  Yoga

Hold balancen hele livet

Kan du huske som barn da du sjippede, kørte rundt om stænger i skolegården, balancerede på træstammer i skoven. Uden problemer. Jeg kender jo ikke din alder men jeg vil gerne afsløre at jeg om et par måneder fylder 55 og jeg synes sagtens min balance kan blive bedre. Jo ældre vi bliver jo vigtigere bliver det at træne balancen, så vi ikke falder hele tiden, når vi bliver gamle.

Nogen gange vil du opdage at du holder balancen bedre på det ene ben frem for det andet. Det kan der være mange årsager til. Undervejs i træningen kan det være en god idé at spørge din intuition, hvorfor det er sådan. Det kan både være muskulært eller dit nervesystem eller noget helt tredje. Og det er klart at du selvfølgelig skal søge læge hvis du føler dig svimmel eller usikker på benene.

Måske har du for meget om ørene for tiden og er ude af balance i en mere overført forstand. Du ved det bedst eller din krop ved det. Meget ofte før dit hoved.

Mit syn er bedst på højre øje, så jeg har mange års erfaring med at bruge det mest – hvilket også kan drille lidt ind i mellem, sådan balancemæssigt.

I dette program styrker du din balance. Og vi skal I dag stå op og træne den. Vær med her:

Stående balancestilling

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på min sociale platforme:

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: