photo of person using laptop for graphic designs
Livsvisdom,  Mentor,  Personlig udvikling,  Yoga

Så fik jeg ondt i skuldrene

Mig der ævler om at vi (du og jeg) skal sørge for at træne musklerne mellem skulderbladene så vi kan holde os selv oprejste. Så måtte jeg selv tage medicinen🧐og søge hjælp.

Heldigvis blev det hurtigt bedre og så stødte der en tennisalbue/musearm til😫. Den har jeg ikke rigtigt fået styr på endnu, men det får jeg forhåbentlig snart.

Sidder du ligesom mig meget bag et skrivebord? Jeg har både den rigtige stol, mousetrapper og alt muligt – men alligevel blev jeg medlem af den gruppe af arbejdsstyrken, der får det skidt i bevægeapparatet.

Jeg kan ikke bedømme om det handler om alt hjemmearbejdet, udstyr eller mangel på samme eller bare en generel tendens i samfundet om at vi går fra stol til stol. Jeg skal da være den første til at indrømme at jeg rejser mig fra kontorstolen for st sætte mig i sofaen og skrive dette til dig😀

Søndagens yogaprogram kan måske råde lidt bod på ovenstående og hjælpe med at styrke skuldre, nakke, haser og hofter som er meget udfordrede ved kontorarbejde.

Yoga for skuldre og nakke

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på min sociale platforme:

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: