Bob Proctor, Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Det kræver mod

Du skal være modig for at gøre noget andet end det, du plejer. Er det ikke rigtigt? Første gang jeg stod foran kameraet for at lægge noget på min YouTube-kanal var det med en musikvideo! Det var ret skræmmende. Jeg turde næsten ikke kigge ind i kameraet! Jeg følte mig ikke specielt modig, men det var jeg for jeg havde aldrig gjort det før. Og jeg ved andre synes det var modigt!

Lige som med alt muligt andet skal du lige ud over kanten og gøre det et par gange, så bliver det straks mindre skræmmende. Måske. Bob Proctor kalder det The Terror Barrier! Han siger: “Du er nødt til at bryde den mur af frygt for at komme videre, for at blive fri”. Efterhånden er det ikke noget særligt at gøre det nye og du har sejret. Og så viser der sig en ny mur, du bliver nødt til at bryde igennem.

Og sådan bliver det ved. Men der er hjælp at hente. Dagens video handler om hvordan du styrker dit mod.

Ny video på YouTube

Bueskytten er en fantastisk øvelse til at styrke dit mod, dit fokus på målet og den hjælper dig med at passe på dig selv, din aura. Samtidig træner den dine ben og dine arme. Med den dybe vejrtrækning bliver du rolig og fattet. Hele dit nervesystem styrkes gennem dit chakrasystem.

Du står fast på underlaget og styrker de tre nederste chakraer, dit ståsted, din rod, din kreativitet og din mavefornemmelse, dit selvværd. Du åbner i brystet med drejningen i øvelsen og styrker både dit hjerte og dit kommunikationscenter. Dit tredje øje er fokuseret på målet og styrker din intuition og dit kronen chakra strækker sig mod himlen, din forbindelse til universet.

Starte med et par minutter til hver side og øg gradvist i takt med at du bliver stærkere til 11 minutter på hver side.

Se med her og øg et mod til at gå ud i verden og gøre lige det du har lyst til.

Videoen får du her:

Styrk dit mod, dit fokus og din aura

Over 100 yoga-videoer

YouTube-Kanalen er der nu over 100 yogavideoer. Alt muligt forskelligt. Der er lange programmer, korte programmer, Yin-yoga, Kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning. Kig ind og find det, der lige er noget for dig.

Tilmeld dig og få besked hver gang jeg slår en ny video op.

I næste uge er der endnu en ny video til dig.

Indtil da, pas på dig selv.

Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.