woman meditating with candles and incense
Livsvisdom,  Yoga

Stå ved dig selv, træk vejret og slip stress

Denne uge på YouTube har du mulighed for at arbejde med dit ståsted, dine rødder, der hvor du kommer fra og lære at stå fast på dig selv:

Se videoen nu

Du har også mulighed for at stresse af og få mere overskud til juledagen med denne simple vejrtrækningsmeditation som lige nu ligger som julespecial på kanalen:

Tag meditationen nu

På søndag er der en ny video klar til dig. Abonner her og slå notifikationer så du får direkte besked om nye videoer:

Abonner på kanalen nu

Glædelig jul

Glædelig jul❤️🎄✨☃️🙏🏻

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: