beige sand with heart engrave
Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Yoga

Åbent hjerte, sixpack og mavefornemmelse

beige sand with heart engrave
Photo by Ashley Williams on Pexels.com

De sidste par uger på YouTube-kanalen har handlet om at åbne sit hjerte og lukke kærligheden ind. Og som altid får hele kroppen en tur, så dette program tager sig også godt af skuldre, mave, hofter og den øverste del af ryggen.

https://youtu.be/IzW5DkW7avE

I denne uge har vi fokuseret på mavefornemmelsen (at sige ja eller nej til det rigtige), tro på sig selv og styrke selvværdet samtidig med at mavemusklerne får et boost sammen med fordøjelsen.

https://youtu.be/IzW5DkW7avE

Vi ses på skærmen.

Besøg mig også på:

YouTube
Instagram
Facebook
Pinterest

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Her skriver jeg om sang, sangteknik, om at stå på scenen med et minimum af nervøsitet, livet i det hele taget, og hvad der ellers falder mig ind. Jeg er meget optaget af spiritualitet og en fornuftig sund livsstil hvor jeg så meget som muligt beskæftiger mig med noget og nogen jeg kan lide. De historier jeg fortæller er mine egne. Min egen historie og hvad den har lært mig. Livet er ikke et perfekt glansbillede, men ofte fyldt af trivialiteter. Og hvad så? Det er ok. Jeg ønsker at hylde det uperfekte ved at tage udgangspunkt i mit eget liv, mine egne udfordringer og erfaringer og fortælle hvad jeg har lært undervejs. Hvis du kan bruge mine ord til noget, vil det glæde mig. Hvis du kender andre, der også kan få glæde af mine ord, så del gerne. Det vil jeg være taknemmelig for. De fleste af de tips og tricks, jeg deler har andre opfundet. Jeg tillader mig bare at prale med, at jeg kender dem og har samlet dem op i tidens løb fra dygtige lærere og mentorer. Fælles for dem alle er, at jeg bruger dem og jeg ved, de virker. Jeg kunne ikke drømme om at anbefale noget, jeg ikke selv har prøvet på egen krop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: