stack of love wooden blocks
Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Yoga

Åbent hjerte, sixpack og mavefornemmelse

De sidste par uger på YouTube-kanalen har handlet om at åbne sit hjerte og lukke kærligheden ind. Og som altid får hele kroppen en tur, så dette program tager sig også godt af skuldre, mave, hofter og den øverste del af ryggen.

https://youtu.be/IzW5DkW7avE

I denne uge har vi fokuseret på mavefornemmelsen (at sige ja eller nej til det rigtige), tro på sig selv og styrke selvværdet samtidig med at mavemusklerne får et boost sammen med fordøjelsen.

https://youtu.be/IzW5DkW7avE

Vi ses på skærmen.

Besøg mig også på:

YouTube
Instagram
Facebook
Pinterest

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: