Bliv Tryg På Scenen

DKK 249.00 Inkl. moms

Kom ud af øvelokalet og op på scenen uden frygt.

Lær hvordan du overvinder frygten for at stå på scenen.

Få direkte adgang til 5 moduler med det samme + evighedsadgang til materialet.

Varekategori:

Beskrivelse

Bliv Tryg På Scenen
Onlinekursus Bliv Tryg På Scenen

Hvordan vil det være at stå på scenen uden at være rystende nervøs? Fedt! ikke?

På dette kursus lærer du tips og tricks, jeg selv bruger til at føle mig tryg på scenen. Tips og tricks som jeg har samlet op hen af vejen, og som jeg anbefaler.

Kurset henvender sig primært til sangere, men andre er også velkomne.

Du lærer:

  • en simpel metode til at få spot på, hvad det er, du er bange for, hvad det er, der begrænser dig. Denne vigtige viden er helt central, når du skal blive tryg på scenen.
  • din stemme bedre at kende, så du til enhver tid ved, hvad den er i stand til og hvad du er i stand til, også i pressede situationer.
  • hvordan du forbereder dig til den store finale – altså din sceneoptræden.

Det hele foregår her ved din pc, og du kan komme igang med det samme. Måske tænker du: “Det lyder da mærkeligt, at jeg ikke skal øve mig i at stå på den fysiske scene”.

Det kan jeg godt forstå, hvis du tænker. Men vi skal først have fundet ud af, hvorfor du ikke vil derop. Det er det, vi arbejder med på dette kursus. Der kan  nemlig være mange og gode grunde til, at du ikke står der allerede. Den vigtige viden skal vi finde, kigge nærmere på og blive venner med først. Samtidig øver du dig i at blive godt forberedt og blive endnu bedre dus med din stemme.

Øvelserne og ideerne jeg deler med dig på kurset, er ikke alle mine egne. Jeg har samlet det op fra dygtige lærere, jeg selv har haft og fra den erfaring, jeg selv har fået på scenen. Da jeg selv er sanger, er det primært sangere jeg henvender mig til.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bliv Tryg På Scenen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.