Bliv Tryg På Scenen

DKK 249.00 Inkl. moms

Kom ud af øvelokalet og op på scenen uden frygt.

Lær hvordan du overvinder frygten for at stå på scenen.

Få direkte adgang til 5 moduler med det samme + evighedsadgang til materialet.

Læs mere herunder.

Kategori:

Beskrivelse

Bliv Tryg På Scenen
Onlinekursus Bliv Tryg På Scenen

Hvordan vil det være at stå på scenen uden at være rystende nervøs?

Fedt! ikke?

På dette kursus lærer du tips og tricks, jeg selv bruger til at føle mig tryg på scenen. Tips og tricks som jeg har samlet op hen af vejen, og som jeg anbefaler.

Kurset henvender sig primært til sangere, men andre er også velkomne.

Du lærer:

  • en simpel metode til at finde ud af, hvad det egentlig er, du er bange for og  hvad det er, der begrænser dig. Denne vigtige viden er helt central, når du skal blive tryg på scenen.
  • din stemme endnu bedre at kende, så du til enhver tid ved, hvad den er i stand til og hvad du er i stand til, også i pressede situationer. Vigtig viden for at føle sig tryg.
  • hvordan du forbereder dig til den store finale – altså din sceneoptræden. Du lærer bla tips til at lære dine tekster udenad.

Det hele foregår her ved din pc, og du kan komme igang med det samme. Måske tænker du: “Det lyder da mærkeligt, at jeg ikke skal øve mig i at stå på den fysiske scene”.

Det kan jeg godt forstå, hvis du tænker. Men vi skal først have fundet ud af, hvorfor du ikke vil derop. Det er det, vi arbejder med på dette kursus. Der kan  nemlig være mange og gode grunde til, at du ikke står der allerede. Denne vigtige viden skal vi finde, kigge nærmere på og blive venner med først. Samtidig øver du dig i at blive godt forberedt og blive endnu mere dus med din stemme.

Øvelserne og ideerne jeg deler med dig på kurset, er ikke alle mine egne. Jeg har samlet dem op fra dygtige lærere, jeg selv har haft og fra den erfaring, jeg selv har fået på scenen. Da jeg selv er sanger, er det primært sangere, jeg henvender mig til.

Bonus: Du får mit videokursus 4 sangøvelser på 4 uger med gratis, når du køber ovennævnte. Du får adgang til alle 4 sangøvelser på en gang.

Q&A

Q: “Hvad med os der skal holde foredrag eller oplæg? Kan vi bruge kurset?”

A: Højst sandsynligt. Særligt modulet om hvad det er, du frygter ved at gå på scenen, er brugbart for dig. Modulet hvor du lærer at huske dine tekster er også brugbart for dig. Måske kommer du til at kede dig i modulet med sangøvelserne eller også opdager du noget helt nyt om dig selv.

Q: “Hvorfor foregår kurset online og ikke på en scene?”

A: “Kurset foregår online, fordi det vi i første omgang koncentrerer os om, er hvorfor du ikke vil op på scenen. Det kan du bedre gøre i trygge omgivelser, hvor du ikke også er presset af at stå på scenen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bliv Tryg På Scenen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.