tranquil woman doing yoga in park
Livet som jeg ser det,  Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Sanger,  Yoga

Rygrad som en regnorm

For 29 dage siden startede jeg for alvor at tage meditation til mig. Jeg har haft svært ved, af mig selv at sætte mig og bevidst meditere. Altså sådan systematisk.

Bevares, jeg mediterer når jeg synger, strikker eller på anden måde fordyber mig i noget, hvor jeg mister sans for tid og sted. Det kender du garanteret. Når meditationen foregår med andre lærere og på den måde er guided, har det ikke været et problem for mig. Men bare at sætte mig, måske på et bestemt tidspunkt hver dag, har jeg aldrig kunnet tage mig sammen til.

Men så var det, at jeg blev nødt til det, vel at mærke, hvis jeg vil certificeres til mantra yogi. Og det er en gave sendt fra himlen.

Jeg vidste dog med mig selv, rygrad som en regnorm, at det kunne blive svært. Så jeg inviterede andre til at være med, og det kan motivere mig😇

Jeg havde en intention om, at jeg ville gå live hver dag kl 18 i 40 dage i min Facebook gruppe Lær din stemme at kende. Live hver dag er det ikke blevet for åbenbart er der ting og sager, jeg skal engang i mellem som åbenbart er vigtigere🧐😜 I stedet har jeg lagt en optagelse ind, optaget samme dag, bare tidligere. Så jeg har altså ikke snydt😇

Indtil videre – der er jo stadig 11 dage tilbage – har jeg fået det ud af det, at jeg ved at jeg kan forpligte mig til noget og gennemføre det ( går jeg ud fra, jeg er jo ikke nået til 40 endnu). Jeg føler mig mere sikker, mere rolig, jeg synes jeg respekterer mig selv bedre. Mine hormoner er helt klart igang med en balance-akt. Så du kan se, der sker noget🤓

Nu er spørgsmålet selvfølgelig om jeg vil fortsætte efter de 40 dage? Umiddelbart ja. Måske med et nyt mantra og måske på et andet tidspunkt af dagen. Vi får se😉

Ny video på YouTube

Siden sidst har jeg lagt tre nye videoer op på kanalen. Den seneste er denne kundalini praksis for dit selvværd og ikke mindst fordøjelse.

Jeg har fundet ud af, at de to ting er nært beslægtede, for hvis vi har svært ved at fordøje i overført betydning, har vi det også bogstaveligt. Samt jeg mener det hænger sammen med selvværdet. Det er i hvert fald min erfaring. Selve øvelsen tager 3 minutter og er meget effektiv! Videoen får du her:

Sat Kriya

Over 100 yoga-videoer

YouTube-Kanalen er der nu over 100 yogavideoer. Alt muligt forskelligt lange programmer, korte programmer, yin- yoga, kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning. Kig ind og find det, der lige er noget for dig.

Tilmeld dig og få besked hver gang jeg slår en ny video op.

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om yoga og spiritualitet og poster yoga-videoer. Du kan se mine videoer her og på YouTube. Personlig udvikling og hvordan sindet virker har altid interesseret mig. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Disse spændinger påvirkede min stemme og min velbefindende. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå både mig og andre. Jeg har studeret emnet i mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Det er mit ønske at du må finde noget her, der hjælper dig. Se mere om mig her https://linktr.ee/christinajanns

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vi bruger cookies for at levere og forbedre vores onlinetjenester, levere sociale mediefunktioner og for at vise relevant indhold, og reklamer for dig. Se mere i vores Cookie- og privatlivspolitik .   View more
Cookies settings
Accepter
Privatlivs- og cookie politik
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://christinajanns.com.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. De er til din fordel, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år. Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser. Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din login-information og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger "Husk mig", vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde. Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægs-ID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Hvis du anmoder om en nulstilling af adgangskoden, medtages din IP-adresse i e-mailen med nustillingen.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en godkendelseskø. For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.
Save settings
Cookies settings
%d bloggers like this: