Rabatkode til Spirituelle Smykker

Jeg har indgået et samarbejde med Mette Jensen fra Moving Spirit Soul Jewelry om spirituelle smykker. Det betyder at du, når du bruger min rabatkode, får 20% på hele webshoppen.

Mette laver spirituelle smykker, der skal minde dig om din egen skønhed, visdom og skaberkraft. De spirituelle smykker støtter dig i at være den rette udgave af dig selv.

Bestil lige hvad du kunne tænke dig på movingspirit.dk og spar 20% med min rabatkode CJANNS20, der gælder til hele webshoppen.

Når du handler med ovenstående rabatkode bidrager du til min indtjening😊 uden at det ændrer din pris. Tusind tak🙏.

Samarbejdet med Moving Spirit giver så god mening for mig, fordi yoga integrerer krop og sjæl. Øvelserne og filosofien giver mulighed for at få kontakt med sig selv på et splitsekund. De spirituelle smykker er en synlig hjælper til at huske på det. Og huske hvem vi er – unikke skabninger med hver vores formål dikteret af sjælen – ikke omgivelserne.

Men ikke nok med det! Smykkerne er meget smagfulde og fine. Og jeg kunne ikke lade være med at blive glad indeni, da jeg modtog min første pakke. Se her hvordan den var pakket. Der var endda en personlig besked på bagsiden af kortet🥰

Indpakning af smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry
Moving Spirit Soul Jewelry indpakning

Læs mere om anbefalinger og reklamer her