Online kurser

Sådan slipper du af med iskias-problemer

Denne undervisning viser dig en samling af øvelser, der kan lette presset på din iskias-nerve. Samt styrke dine muskler, så du undgår problemer igen.

Øvelserne fandt jeg, da jeg endnu engang fik problemer med min iskias-nerve, der havde sat sig uhjælpeligt fast. Det resulterede i, at jeg havde svært ved at gå, stå, ligge og sidde i flere dage. Smerterne var ulidelige. Jeg havde svært ved at finde ro. Alting var besværligt og forbundet med smerter.

Heldigvis fandt jeg hurtigt disse 4 øvelser, som jeg lavede hver dag. Meget hurtigt fik jeg det bedre. Det tog dog noget tid at komme helt på højkant. Det krævede lidt tålmodighed. Det skal jeg være ærlig at sige.

Hav tålmodighed. Det kan tage op til 12 uger, før du er problemerne kvit. Det kræver, at du er villig til at lave disse øvelser hver dag. At du har lyst til både at strække og styrke din krop, så du på sigt kan undgå at komme i samme situation igen.

Din investering for at få hele programmet er kr. 299,-

Uddrag af programmet “Aldrig mere Iskiasproblemer”.

Disclaimer:

Dit helbred er dit ansvar. Vær derfor altid forsigtig. Tal altid med din læge, inden du starter et nyt træningsprogram.
Hvis du ved start af træningen har en skade eller anden helbredsmæssig udfordring, sørg da for, at din læge kan godkende yoga som en del af din genoptræning. Træn aldrig, hvis du har det dårligt. Gå langsomt frem og stop altid, hvis noget føles forkert.
Christina Janns kan ikke stilles til ansvar for uheld eller sygdom, som måtte opstå undervejs i undervisningen.
Det er altid på eget ansvar, når du deltager i mine yogaprogrammer.