Livet som jeg ser det,  Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Yoga

Beskyt din aura

For ca. 10 år siden var der en der sagde til mig: “Har du overvejet om du har karaktertrækket særligt sensitiv?”. Det havde jeg ikke rigtigt for jeg havde ikke hørt om det før og vidste ikke, hvad det var. Men på en eller anden uforklarlig måde havde jeg alligevel en god idé om, hvad det var. Og senere gav det helt vild god mening. 

Da jeg fandt ud af det, var det nærmest en åbenbaring. Så er det altså derfor, jeg kan mærke alle mulige stemninger inden jeg overhovedet er gået ind i et rum. Derfor at jeg kan se det uforklarlige bedre end andre. Ikke nødvendigvis som clairvoyant, men derimod lagre alle mulige småting som pludselig fremstår som faldet i hak til en større helhed eller forklaring. Lidt lige som i Van Morrisons sang Days Like This: When all the parts of the pusle start to look like they fit.

Derfor jeg bruger så mange timer på at tænke, også over hvad jeg tænker 🙂 Derfor jeg har brug for ro og trække mig tilbage ind i mellem, fordi jeg bliver træt og overstimuleret. Derfor jeg af og til har svært ved kraftige dufte, som andre ikke kan se er et problem. 

Jeg er altså ikke forkert, sart, hysterisk eller mærkelig. Tværtimod er jeg medlem af en selskab af ca. 15-20% af befolkningen med samme karaktertræk. Ikke så få vel! Måske er du en af dem? Det er ca. 850.000 danskere, og det er lavt sat. 

Hvis du er ligesom mig og er særligt sensitiv, har du måske lagt mærke til, at du har en særlig evne til at by-pass’e enhver diskussion og uden besvær fortælle alle, hvad der skal gøres eller hvad problemet er. Hvor andre måske har brug for at tale sig frem til en konklusion er det muligt for en særligt sensitiv at lytte og uden besvær cut to the chase, så at sige. Simpelt hen komme til sagen. Det er ikke altid lige populært har jeg oplevet. Jeg er ikke særligt god til, tålmodig nok :-), til at høre på lange “på den ene side” og “på den anden side”. Selv om det faktisk er det, der foregår inde i hovedet på mig meget ofte. 

Som særligt sensitiv har jeg som sagt brug for at trække mig tilbage ind imellem for at passe på mig selv. Jeg har brug for at rydde lidt op på øverste etage eller i det mindste sørge for at der ikke kommer mere ind end højt nødvendigt. Og det er svært for en særligt sensitiv har et system der hele tiden samler informationer op fra stemninger, ord og handlinger.

Ny video på YouTube

I dette program viser jeg dig hvordan du passer på dig selv og din aura. Sådan at du bedre kan sortere i det der kommer ind. På den måde kan du sørge for at kun det du har brug for kommer igennem din sfære.

I videoen chanter jeg et mantra der hedder The Mangala Charn Mantra. Det ser sådan ud:

Aad Guray Nameh, Jugad Guray Nameh, Sat Guray Nameh, Siri Guru Devay Nameh.

Videoen får du her:

Over 100 yoga-videoer på min YouTube-kanal

YouTube-Kanalen er der nu 100 yogavideoer. Du finder flere forskellige programmer. Der er lange programmer, korte programmer, Yin-yoga, Kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning, meditationer og afspændingsvideoer. Kig ind på kanalen og find det, der lige passer til dig. Det der taler til dig. Jeg håber, du finder et program, der kan hjælpe dig med netop din udfordring. Uanset om det er fysisk eller mentalt.

Du kan abonnere på kanalen. Vær sikker på, at du slår notifikationer til, så du får besked hver gang, jeg slår en ny video op.

I næste uge er der endnu en ny video til dig.

Indtil da, pas godt på dig selv. Husk at trække vejret dybt flere gange dagligt.

Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her. Din support betyder alt.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

 

PPPS: Kender du de spirituelle smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry? Du kan se mere om dem og finde rabatkoden til shoppen her Du får 20% på hele webshoppen, når du bruger min rabatkode CJANNS20. Se mere om anbefalinger og reklamer her: Reklamelink

 

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om yoga og spiritualitet og poster yoga-videoer. Du kan se mine videoer her og på YouTube. Personlig udvikling og hvordan sindet virker har altid interesseret mig. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Disse spændinger påvirkede min stemme og min velbefindende. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå både mig og andre. Jeg har studeret emnet i mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Det er mit ønske at du må finde noget her, der hjælper dig. Se mere om mig her https://linktr.ee/christinajanns

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vi bruger cookies for at levere og forbedre vores onlinetjenester, levere sociale mediefunktioner og for at vise relevant indhold, og reklamer for dig. Se mere i vores Cookie- og privatlivspolitik .   View more
Cookies settings
Accepter
Privatlivs- og cookie politik
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://christinajanns.com.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. De er til din fordel, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år. Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser. Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din login-information og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger "Husk mig", vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde. Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægs-ID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Hvis du anmoder om en nulstilling af adgangskoden, medtages din IP-adresse i e-mailen med nustillingen.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en godkendelseskø. For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.
Save settings
Cookies settings
%d bloggers like this: