Livsvisdom, Musik, Personlig udvikling, Sang, Yoga

Jeg tog mod til mig og gjorde det

Simpelt hen! Nu skulle det være. Jeg havde undersøgt og forsket og øvet og endelig var jeg klar. Det var lidt sværere at gøre det dengang for 10 år siden. Hvis du ikke har boet på en øde ø uden wifi de sidste 10 år, ved du, at den digitale udvikling er racet af sted for fuld skrald. Alt kunne ikke sådan bare lige lade sig gøre, som det kan nu.

‘Ja det er meget fint, Christina, men gider du lige komme til sagen’. Alright fair nok! Jeg udgav for 10 år siden en EP! Med 4 covernumre.

‘Flot! Hvor vil du hen med det?’

Jo altså. Jeg opfatter ikke mig selv som særligt modig eller en person med en urokkelig tro på mig selv. Jeg er jo bare mig, en helt almindelig person med et helt almindeligt og godt liv i trygge Danmark.

Men jeg lavede altså en aftale med et professionelt lydstudie og en producer alligevel. Indsang de fire numre og udgav dem efterfølgende i januar 2013. Ja, i disse dage er det 10 år siden.

Det blev simpelt hen så

vigtigt for mig at

jeg måtte gøre det

jeg kunne ikke lade være

Kender du det? Vigtigheden overskygger lige pludselig frygten for at fejle eller se dum ud. Bare gå ud på isen selv om, den er tynd (det ved jeg noget om, for jeg løb på skøjter som barn 😀).

Sådan er det nok med mig. Jeg skal presses lidt før jeg gør noget ved det. Sådan lidt: Nu kan det fandme være nok-agtigt.

Så kan jeg da prale med det, når jeg sidder nede på plejehjemmet😀 hvis jeg kan huske det til den tid😂.

Det er i hvert fald noget møg at sidde dernede og ønske jeg havde gjort noget og ikke havde kunnet tage mig sammen til det pga. frygt for, hvad andre tænker.

Har du et projekt, du ikke har fået kastet dig over? Et projekt som du vender og drejer og som ikke rigtigt kommer nogen vegne? Hvornår bliver det vigtigt nok?

Mit EP-projekt var både en økonomisk og en personlig investering.

Det behøver altså ikke at koste noget, det du kaster dig over, for at få personlig udvikling som gevinst. Det vigtigste er faktisk den udvikling du gennemgår og gevinsten ude på den anden side:

JEG GJORDE DET!

Bliv modig sammen med mig. I denne video får en øvelse der styrker dit mod og dit fokus.

Styrk dit mod og dit fokus sammen med mig.

I disse dage er det 3 år siden jeg startede med at sende yogavideoer fra min YouTube-kanal. Et arbejde der giver mig stor glæde.

Og så var jeg ved at glemme at fortælle dig, hvor du kan høre ovennævnte EP: Søg på Christina Janns på din favorit-streamingtjeneste🎶😀. EP’en fik navnet Easier To Believe.

Lad os holde kontakten her:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.