Livsvisdom, meditation, Yoga

Beskyt dig selv – her er formlen

At fremsige mantraer er noget jeg altid har haft lidt modstand på. Men da jeg stødte på kundalini-yogaens fortræffeligheder ændrede min modstand sig. Måske var det blufærdighed jeg havde/har. Tænk hvis nogen hører, at jeg fremsiger mærkelige trylleformularer ✨🪄. Jeg lukker stadig døren til yogaværelset, hvis jeg ikke er alene hjemme🤫

Disse mantraer har åbnet en helt ny verden for mig.

Der findes særligt et, der har sådan en ‘beskyt-dig-selv’-vibe over sig. Det mantra kaldes

The Mangala Charn Mantra

Det er supergodt, for eksempel i tider som disse, hvor der er meget utryghed og negativitet omkring os. Mantraet omgiver dig med hvidt beskyttende lys og det fjerner skyer af tvivl og åbner dig for vejledning og beskyttelse.

Mantraet betyder:

Jeg bøjer mig for oprindelig visdom, visdom gennem alle tider, sand visdom, stor usynlig visdom’

Du kan chante mantraet sammen med mig. Jeg indspillede på et tidspunkt en superkort video med mantraet. Den varer under 2 min. Det har alle tid til, vil jeg påstå😀

Teksten får du i videoen, så du kan følge med. Fremsig ordene så godt du kan. Sproget vi chanter på er Gurmukhi.

Vær med her:

The Mangala Charn Mantra

Kig ind på min andre kanaler og få inspiration til et liv med yoga

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.