Livsvisdom, Yoga

Yoga i Guds fri natur

Jeg er ret vild med at dyrke yoga i Guds fri natur. Lige nu er måske ikke det bedste tidspunkt. Det er efterår og begynder at blive koldt. Og dog i disse global warming-tider er der alligevel dage, hvor du sagtens kan være ude.

At være ud i naturen gør noget godt for både din krop og dit sind. Jeg oplever, at jeg bliver mere grounded af at være ude i naturen. Der er både noget for øjet og øret. Lyde og farver.

I vores have er der mange fugle, hvilket du vil kunne høre, hvis du ser nogle af mine udendørs videoer, som alle er optaget i vores have.

Fuglesang er fantastisk, synes jeg. Også at blive vækket til om morgenen. Jeg hører ofte mennesker omkring mig klage over, at de om sommeren vågner for tidligt pga af fuglekvidder og de bander det langt væk. Det forstår jeg ikke. Jeg forestiller mig, der er noget andet i deres liv, der belaster som får uskyldigt fuglekvidder til at blive udslagsgivende for deres dårlige humør. Det ved jeg selvfølgelig ikke en pind om. Jeg tænker bare, at der må være det, der er værre end fuglesang om morgenen.

Anyway, alt det her har selvfølgelig et formål. Nemlig at jeg vil fortælle dig, at jeg har samlet mine udendørs yogavideoer i en playliste på min YouTube kanal. Hvis du på kolde og regnfulde, for ikke at sige stormfulde efterårsdage har brug for lidt sommer og sol samt ‘irriterende’ fuglekvidder som krydderi til din yogatræning, så kan du altså lade listen spille mens du prøver at holde varmen indendøre.

Se playlisten med udendørs yoga her

Lad os mødes her også:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.