Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Hvad er din undskyldning?

Hvad er din undskyldning? For ikke at gøre det, din intuition siger dig, du skal? Hvordan tager du en beslutning?

Følger du din intuition?

For en uges tid siden postede jeg et indlæg om, hvordan du åbner for din intuition. Men betyder det, at du følger det intuitionen siger? Næ, måske ikke. Hvad med dig selv, Christina? Følger du altid din intuition? Nej, det gør jeg ikke altid. Jamen hvordan kan det nu være? Du kan læse herunder om, hvordan du ved, at det er din intuition, der taler og ikke din frygt eller dit ego.

5 ting du skal være opmærksom på

  • Vær opmærksom på dig selv – Har du tendens til at fokusere mere på dine omgivelser end på dig selv? Ved du altid hvad der er problemet med et andet menneske? Har de bedt om dit råd? Den hurtigste måde til at blive koblet af din forbindelse til din intuition er at være fokuseret på andre. (en lille hemmelighed: det er til tider mit problem – you are not alone).
  • Fokuser på nutiden – Vær sikker på, at dit ego vil stå i vejen for, om du følger din intuition. Egoet sidder og råber ting som: “Det har du jo prøvet, og hvordan var det lige det gik…dårligt”. Dit ego vil holde dig op på alle dine dårlige beslutninger i fortiden. Men det hører jo fortiden til. Nu er du her og nu. Glem fortiden. “Dont look back, you are not going that way”.
  • Gå stille med dørene og gå roligt frem – At blive god til at følge din intuition kan tage lidt tid. Du skal lige lære at stole på dine egne indsigter. Med tiden kan du mærke det – for mit vedkommende lige mit i solar plexus – særligt, når jeg er på vej i den forkerte retning. Når du følger din intuition, ved du det. Du behøver ikke at veje frem og tilbage – for og imod. Det føles nemlig godt. Let. Hold din intuitive evne lidt for dig selv. På den måde kan du øve dig i fred på dig selv.
  • Ha’ tålmodighed med dig selv. Det tager tid at lære noget nyt. Du behøver ikke at tænke over, hvad dit næste step er – det kommer til dig, når du er klar til at modtage det og gå efter det.
  • Få hjælp til at åbne for din intuition ved at dyrke yoga – Du kan f.eks. følge dette program Hemmeligheden ved at få kontakt til din intuition, dit tredje øje, din indre stemme

Min intuitionsbibel

Udsnit af bogen Unleash the psychic in you
Udsnit af Joanna Gazillis bog Unleash the psychic in you

Billedet er fra bogen “Unleash the psychic in you – how to trust your intuition for successful decision making” af Joanna Gazilli. Bogen er blevet min guide til at forstå min intuition. Du kan se, den er blevet læst flittigt. Den er ved at falde fra hinanden.

Prøv dig frem med dine nyfundne intuitive evner. Måske opdager du noget du hele tiden har vidst men ikke turdet følge.

Følg mig her:

Boost din intuition med spirituelle smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry. Rabatkode her (Reklamelink).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.