Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre

Er det et spørgsmål, du ofte stiller dig selv? Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre i denne situation, i dette øjeblik, i forhold til dette emne. Jeg ved ikke, hvad mit næste skridt skal være?

Sounds familiar? Så læs med her, hvor du får min bedste opskrift (4 steps) på, hvordan du ved, hvad du skal gøre som det næste.

Du kan vende og dreje for og imod i en uendelighed. Du kan regne på det. Du kan spørge alle omkring dig. Men i bund og grund ved du udmærket, hvad dit næste step er. Er det ikke rigtigt?

Hør din sjæl råbe

Det kan selvfølgelig være, du overhovedet ikke kan høre, hvad din sjæl råber til dig. Du har måske levet oppe i dit hovede så længe, at du slet ikke kan mærke din krop? Du har siddet med din lommeregner (er der stadig noget der hedder det?😃) Du har ganget og divideret, lagt sammen og trukket fra. Hvis jeg nu gør sådan, sker der så det eller det? Du har løbet rundt og spurgt andre, hvad de ville gøre i denne situation. Men hvor skulle de vide det fra? De er jo ikke dig, vel. Helt ærligt: det er tid til at lytte til dig selv. Og hvordan gør du så det? Se her:

Det, du skal have lukket op for, kalder vi intuition. Du kan også kalde det Gud, hvis du har lyst til det. Fælles er at det er de indsigter, du får fra dit eget indre, som du ikke rigtigt kan sætte oprindelse på. Hvor de kommer fra, altså. Du ved bare, at det ikke er noget, du har hørt nogen andre sige. Det kommer indefra. Indsigter fra din sjæl. Dit indre sande “jeg”.

Wow – nu bliver det hippiagtigt, hva’ 😃. Det er det slet ikke. Det kan det være, men det behøver det ikke. Hvordan får du så aktiveret denne indre facitliste over, hvad der er det bedste for dig at gøre som det næste step? Din intuition vil nemlig dig det bedste.

Lad naturen inspirere dig, til at åbne for din intuition

Åbn for din intuition

Og nu kan jeg ikke trække den længere. Her er de 4 steps, jeg lovede dig i begyndelsen af dette blogindlæg. Sådan finder du dine intuitive evner frem af gemmerne:

  • Du skal ud i naturen hver dag – Sørg for at komme ud i naturen hver dag, både sommer og vinter, i blæst og kulde, varme og sol. Naturen er en formidabel hjælper, når du skal høre efter din intuition.
  • Prioriter tid alene – Find minimum 10 minutter hver dag, hvor du er alene med din tanker, mærker din krop, lytter. Sluk fjernsynet, sæt telefonen på lydløs og uden vibration, med andre ord: sluk for forstyrrelser. Og træk vejret. Helt ned i maven. Mærk hvordan det føles.
  • Dyrk yoga – Yoga har en helt unik måde at få dig ind i nuet ved at trække vejret i takt med de fysiske øvelser. Hvis du tillader dig selv det, kan du blive et med din krop og lukke af for alt andet end dig. Prøv dette program Sådan styrker du din intuition, dit selvværd og din mavefornemmelse
  • Bed – Bed en bøn hver aften inden du lægger dig til at sove. Det lukker op for din underbevidsthed som kan arbejde videre, mens du sover. En bøn behøver ikke at skulle fremsiges højt. Du kan fremsige den inde i dig selv. Jeg slutter hver dag med at fremsige (uden lyd) en bøn inden jeg lægger mig til at sove. I din bøn kan du formulere dit spørgsmål om, hvad du skal gøre i en given situation og overlade det til universet at finde ud af det til næste morgen, dag, uge.

Vidste du at du kan sætte skub i din intuition ved at bruge krystaller? Mette fra Moving Spirit Soul Jewelry laver nogle meget fine krystalsmykker. Du kan f.eks. bruge grøn agat eller ametyst til at booste dine intuitive evner. Du finder hele udvalget af sjælfulde smykker her (reklamelink).

Følg mig på mine øvrigt platforme

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.