Yoga

Bliv strandklar på et kvarter

Ok, vi ved alle sammen at det ikke muligt at blive strandklar på et kvarter. Det tager nok lidt længere tid end et kvarter at stramme kroppen op til til hoppe i badetøjet fra sidste år. Men det er en start. Og starten tager kun et kvarter. Det handler om at gøre det.

Værsgo! her er 4 videoer jeg postede for et par år siden – en serie på 4 videoer på YouTube-kanalen for dig, der har lyst til stramme lidt op inden ferien.

Øvelserne er enkle og nemme at gå til. Ja ok, det kan godt være, du synes, de er hårde, hvis du ikke har trænet længe eller ikke er vant til denne form for yoga. Lav øvelserne så længe du kan, overanstreng dig ikke og allermest vigtigt: Ha det sjovt med det. Tag ikke dig selv alt for alvorligt. Gør det for din egen skyld, og så godt du kan. Så skal det nok gå.

STRAM OP playlisten

I mine programmer bruger du (næsten) altid kun din egen krop som belastning. Jeg bruger som udgangspunkt aldrig ekstra vægte, kun puder og tæpper for at gøre øvelserne nemmere at gå eller hjælpe smidigheden på vej.

Vil du vide mere om at tone din krop med yoga så er dette indlæg nok noget for dig Baller af stål på 8 minutter

Namaste!

Følg mig her her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.