Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Fødselsdag hos mig og yoga på to minutter

I disse dage er det to år siden jeg vovede pelsen og slog min første yogavideo op på min YouTube kanal. Dengang havde jeg 6 abonnenter. Idag har jeg 180! Tænk hvis jeg skulle samle alle dem på et hold ude i virkeligheden! Så ville de fylde meget. Derfor er det så smart, at vi kan mødes online og lige når det passer os. Okay det er da ikke det samme som at mødes fysisk. Men som vi siger nu om stunder: “det kan noget”! Jeg er dybt taknemmelig for alle mine følgere, måske er du en af dem. Tak!

YouTube-kanalen berører jeg mange forskellige emner og jeg har fra gang til gang ladet min intuition lede mig samt (må jeg indrømme) skelet lidt til, hvad andre yogalærere finder interessant i forhold til den tid, vi er i lige nu.

Derfor har jeg flere forskellige playlister på kanalen med forskellige emner. Feks. har jeg en liste, hvor du kan dyrke yoga på to minutter! Du spørger måske om det er nok at dyrke yoga i 2 minutter? Mit motto er, at lidt altid er bedre end ingenting. Prøv at tænke det ind i alt, hvad du gør. Lidt chokolade er bedre end ingen chokolade, lidt kaffe er bedre en ingen kaffe, lidt yoga er bedre end ingen yoga osv. Det kan også være, at du aldrig har dyrket yoga før og gerne lige vil se, hvad det er, inden du committer dig til 1,5 time i træk. Tjek kanalen og se om en eller flere af playlisterne appellerer til dig.

Dengang det hele startede

Da jeg startede yogakanalen i januar 2020 (2,5 måned før hele Danmark blev lukket ned pga. you know what), var min mission at vise, at du ikke behøver at committe dig til timevis af meditation og yoga for at få glæde af virkningerne. Der er ikke noget galt med med lange meditationer og lange yogaprogrammer. Når først jeg selv kommer igang, kan jeg næsten ikke stoppe igen. Problemet kan dog være for mange af os, at der bare ikke er tid til overs eller også er det svært at retfærdiggøre at “jeg skal dyrke yoga uden afbrydelser og forstyrrelser de næste to timer”, når du har en familie eller har travl med andre ting.

Så mens jeg sidder her og gør status er jeg kommet frem til, at jeg vil producere flere korte yogaprogrammer til dig og lægge ind i playlisten Yoga på 2 minutter. Samtidig vil jeg tilbyde dig ideer til, hvordan du fjerner det overflødige for at få tid og rum til det vigtige. Og ikke mindst finde ud af hvad det vigtigste for dig er.

Her finder du playlisten med 2-minutters yoga:

thumbnail yoga med christina
Yoga på 2 minutter

Her får du hele molevitten – alle mine programmer, rub og stub:

thumbnail yoga med christina
Yoga Med Christina – alt – rub og stub

Over 100 yoga-videoer

YouTube-Kanalen er der nu over 100 yogavideoer. Du finder alt muligt forskelligt. Der er lange programmer, korte programmer, Yin-yoga, Kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning. Kig ind og find det, der lige passer til dig.

Slå notifikationer til og få besked hver gang, jeg slår en ny video op. Som udgangspunkt sker det hver søndag.

Næste søndag er der endnu en ny video til dig.

Indtil da, pas på dig selv. Og husk at lidt er bedre end ingenting. Og husk også at trække vejret helt ned i maven.

Namaste! Christina

PS: Gør som ca 180 andre og abonner på Yoga Med Christina her. Din support betyder meget.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

PPPS: Kender du de spirituelle smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry? Tjek dem ud her Du får 20% ved at bruge min rabatkode CJANNS20. Læs her om affiliate links og anbefalinger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.