Livsvisdom, Yoga

Vil du sætte nye mål for 2022?

Her i december havde jeg planlagt at hjælpe dig igennem årets sidste måned ved at sætte nye mål for fremtiden – sætte nye mål for 2022. En ny video for hver søndag i advent. I stedet for du hele molevitten på en gang. Med mindre du har fulgt med på YouTube

Jeg havde bestemt ikke planlagt, at jeg skulle blive smittet med Covid-19. Nu er der gået mere 20 måneder siden, vi første gang blev lukket fuldstændig og aldeles ned, så jeg tænkte da, at jeg var gået under raderen – corona-raderen altså. Men sådan skulle det ikke være.

Sidst i november måtte jeg hive stikket ud og gå i isolation mere eller mindre syg. Det kunne nu have været værre. Jeg var mest snottet – til gengæld mere end jeg nogensinde har været. Tænk at man kan indeholde så meget snot! Og være så træt! Jeg sov 12 timer hver nat og var stadig træt, når jeg vågnede om morgenen!

Til sidst i det lange forløb følte jeg mig som en integreret del af sofaen! Jeg fik streamet en del julefilm og fik gjort mere end en, af de serier jeg følger med i, færdige og samtidig strikket en del.

Jeg var så heldig, at jeg ugen forinden min positive test, havde produceret yogafilm til hele 3 søndage. Så jeg kunne heldigvis holde gang i YouTube-kanalen. Herunder kan du se hvad den seneste måned har handlet om. Idag får du de seneste 4 yogafilm.

De seneste uger på YouTube-Kanalen

I denne video bliver du virkelig grounded. Du er helt tæt på jorden, og du bruger tid på dine fødder, dem der bærer dig rundt hver eneste dag. Dette program kan give dig en fornemmelse af, hvor du er lige nu i dit liv. Programmets positive bekræftelse er: “Jeg er her, jeg er her lige nu, jeg ved hvem jeg er, hvor jeg er og hvor jeg kommer fra”. Programmet er et godt udgangspunkt for at finde ud af, om der er noget du vil ændre på. Se med her:

Yoga for dine fødder, ben og hofter. Styrk din jordforbindelse

I dette program bliver du opmærksom på, hvor kreativ du egentlig er. Måske tænker du, at det kun er forfattere og kunstmalere, der er kreative. Men alle er kreative. På engelsk kommer creative fra ordet creator, som du måske vil oversætte med Gud. Du kan også oversætte det med intuition – de tanker der uforklarligt kommer til dig, når du giver dem lov. Måske kan du overbevise dig selv om, at det er din mavefornemmelse, der taler til dig? Du får samtidig strammet lidt op på lår og baller undervejs! Programmets positive bekræftelse er: “Jeg ved hvor jeg er, hvor jeg vil hen, jeg har ideer til hvordan jeg kommer derhen”. Se med her:

Yoga for dine lår, baller, ryg og mave – Styrk din kreative sjæl

I det tredje program går vi endnu dybere. Du stiller ind på din hjerteenergi. Du får lov at mærke, hvad du virkelig har lyst til samtidig med, at du får styrket den øverste del af ryggen, får mere energi og ikke mindst får styrket din fordøjelse. Måske ikke kun i fysisk forstand. Måske har du nogen gange svært ved at fordøje, de oplevelser du får. Måske kan du mærke, at der er noget, der skal være anderledes, men måske ikke, hvad du skal gøre ved det. Hvad er det, der står i vejen for, at du gør disse ændringer? Dette program stiller endnu mere skarpt på din intuition, og de indsigter der skal til for, at du kan komme videre med din eventuelle transformation.

Denne uges positive bekræftelse: “Jeg ved at den største visdom er inden i mig, jeg ved hvad der er godt for mig, jeg ved hvad der står i vejen for mig, jeg ved hvad den bedste vej for mig er”. Se med her:

Yoga for din øvre ryg, få ny energi og styrk din fordøjelse

I det fjerde program slipper du spændingerne i halsen, nakken og skuldrene. Du bliver samtidig bedre til at formulere dine ønsker. Mange af os spænder i kæben, og dermed halsen. Mange af os sidder bøjet over en pc eller med diverse elektroniske divices hele dagen. Det sætter sig i skuldrene som kravler op under ørene. De samme ting kan ske, hvis der er noget i livet, der er svært eller ikke passer overens med de værdier, du har for livet. Lige præcis det med spændinger i hals og nakke har fulgt mig i årevis. Nu ved jeg heldigvis. hvordan jeg gør noget ved det, men det betyder ikke, at det altid lykkes mig.

Den positive bekræftelse er “Jeg ved nu, at jeg kan formulere præcis de ønsker, jeg har på skrift eller i tale, jeg har modet til at formulere mine ønsker for denne verden, for mig selv og for mine”. Til slut i dette program slutter du af med at fremsige mantraet: “Aad Guray Nameh, Jugad Guray Nameh, Sat Guray Nameh, Siri Guru De Vay Nameh”. Mantraet beskytter dig for ydre påvirkninger og styrker din aura.

Yoga for hals, nakke og skuldre – få mod til at formulere dine ønsker

Over 100 yoga-videoer

YouTube-Kanalen er der nu over 100 yogavideoer. Alt muligt forskelligt. Der er lange programmer, korte programmer, Yin-yoga, Kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning. Kig ind og find det, der lige passer til dig.

Slå notifikationer til og få besked hver gang, jeg slår en ny video op.

I næste uge er der endnu en ny video til dig.

Indtil da, pas på dig selv.

Namaste!

PS: Gør som 170 andre og abonner på YouTube-kanalen her. Din support betyder meget.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

PPPS: Kender du de spirituelle smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry? Tjek dem ud her Du får 20% ved at bruge min rabatkode CJANNS20. Læs her om affiliate links og anbefalinger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.