Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Balance skal styrkes og holdes vedlige

Jo ældre du bliver jo vigtigere er det at styrke din balance. Kan du huske dengang, du kunne hænge med hovedet nedad i skolegårdens klatrestativ? Og bagefter løbe rundt som ingenting. Jeg ved ikke med dig, men det kan jeg ikke idag. Eller når jeg svingede rundt på de barrelignende rør uden problemer. Det vil i hvert fald udfordre balancen, hvis jeg skulle prøve det idag.

I søndagens program på YouTube får du nogle øvelser, der kan hjælpe dig med at styrke din balance. Samtidig øger du din koncentrationsevne og dit fokus.

Øv dig i at stå på et ben. Det vil komme dig til gode senere i dit lange liv. Balance er vigtig både rent fysisk, så vi ikke falder, men også i livet i det hele taget.

Brug denne praksis til at tænke over, hvor i din tilværelse du behøver at justere for at øge din balance. Er det på arbejdet, i familien eller andre steder.

I dette program

I dette program får du træet, ørnen og queen/king dancer. Virksomme øvelser du kan lave næsten hvor som helst. Det kan da godt være, det ser mærkeligt ud i køen i supermarkedet, men der kan du måske øve dig i at stå stille på et ben ved indkøbsvognen.

Vær med her:

Yoga for din balance - Yoga med Christina
Yoga for din balance

Over 100 yoga-videoer

YouTube-Kanalen er der nu over 100 yogavideoer. Alt muligt forskelligt. Der er lange programmer, korte programmer, Yin-yoga, Kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning. Kig ind og find det, der lige passer til dig.

Slå notifikationer til og få besked hver gang, jeg slår en ny video op.

I næste uge er der endnu en ny video til dig.

Indtil da, pas på dig selv.

Namaste!

PS: Gør som 170 andre og abonner på YouTube-kanalen her. Din support betyder meget.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

PPPS: Kender du de spirituelle smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry? Tjek dem ud her Du får 20% ved at bruge min rabatkode CJANNS20. Læs her om affiliate links og anbefalinger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.