Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Vil du slippe af med stress

For nogle år siden opdagede jeg Yin yoga. Du ved, det var en eller anden pop-up på de sociale medier, der sprang mig i øjnene. Jeg tror på, at vi får den information, vi har brug for, når vi har brug for den. Så der var den altså: en invitation til at en 7-dages challenge i yin yoga, som lovede at lære mig at slippe af med stress.

Yin yoga

Jeg var med det samme hooked. Denne form for yoga er meget langsom eller rettere, man er i stillingerne meget længere end feks. i hathayoga. Jeg havde opdaget, at jeg forlængede tiden mere og mere i min egen praksis med traditionel yoga. Jeg blev med det samme helt vild med yin yoga af den grund. Altså at hænge i stillingerne længere end ellers.

I yin yoga har du virkelig tid til at tænke over dit liv, og hvad der ellers kommer op, når du er så længe i stillingerne. Det kan selvfølgelig være dybt provokerende at skulle være stille så længe. Jeg tror særligt, hvis du er en person, der gerne vil tale og bevæge dig ud af problemerne. Det er der i øvrigt ikke noget i vejen med. Vi har forskellige måder at bearbejde vores udfordringer på. For mig der er introvert og særligt sensitiv er det ‘a dream come true’ at gå endnu mere ind i mig selv.

I yin yoga går du frem dertil, hvor du ikke kan komme længere, og så bakker du lidt, eller så meget at du kan være i stillingen i 3-5 minutter. Det vil sige, du må ikke gå længere end, at du kan mærke et stræk, som du kan gå længere og længere ind i.

Så gælder det om at være stille, også med kroppen. Det vil sige, læg mærke til, om du piller ved noget imens, eller du har overfladisk og hurtig vejrtrækning. Om du hele tiden skal flytte rundt på dig selv. Om du spænder unødigt hist og pist.

Det kan være helt vildt svært at være i. Men hvis du kan give det en chance vil du formentlig opdage, at du kan bearbejde eller skrinlægge nogle af dine tanker. Husk altid at gå ud af stillingerne, hvis de bliver for meget eller juster på dig selv, til det passer bedre.

Nye yin yoga-programmer

Den sensest tid har jeg lagt et par yin yoga programmer op til dig på YouTube kanalen. Programmerne er gode, hvis du lige som mig sidder meget og falder sammen i overkroppen samt får stive hofter og haser. Men som altid har yoga jo også en mental dimension. Så du får også lov til at tænke lidt over tilværelsen imens. Yoga betyder at forene, så du forener din krop med din sjæl/dit sind. Stresser af.

Da jeg første gange var til yoga hos min allerførste lærer Annie Mørck var det ligesom at komme hjem. Yoga var det jeg havde ledt efter indtil da og fandt i en alder af 24.

Siden er det blevet til mange timer og flere uddannelser inden for yoga, meditation og healing.

Se Yin Yoga her:

Yin yoga for dine hofterhttps://youtu.be/xQfQ1lVN3QQ

Over 100 yoga-videoer

YouTube-Kanalen er der nu over 100 yogavideoer. Alt muligt forskelligt. Der er lange programmer, korte programmer, Yin-yoga, Kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning. Kig ind og find det, der lige passer til dig.

Slå notifikationer til og få besked hver gang, jeg slår en ny video op.

I næste uge er der endnu en ny video til dig.

Indtil da, pas på dig selv.

Namaste!

PS: Gør som 160 andre og abonner på YouTube-kanalen her. Din support betyder meget.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

PPPS: Kender du de spirituelle smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry? Tjek dem ud her Du får 20% ved at bruge min rabatkode CJANNS20. Læs her om affiliate links og anbefalinger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.