Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Beskyt din aura

For ca. 10 år siden var der en der sagde til mig: “Har du overvejet om du har karaktertrækket særligt sensitiv?”. Det havde jeg ikke rigtigt for jeg havde ikke hørt om det før og vidste ikke, hvad det var. Men på en eller anden uforklarlig måde havde jeg alligevel en god idé om, hvad det var. Og senere gav det helt vild god mening. 

Da jeg fandt ud af det, var det nærmest en åbenbaring. Så er det altså derfor, jeg kan mærke alle mulige stemninger inden jeg overhovedet er gået ind i et rum. Derfor at jeg kan se det uforklarlige bedre end andre. Ikke nødvendigvis som clairvoyant, men derimod lagre alle mulige småting som pludselig fremstår som faldet i hak til en større helhed eller forklaring. Lidt lige som i Van Morrisons sang Days Like This: When all the parts of the pusle start to look like they fit.

Derfor jeg bruger så mange timer på at tænke, også over hvad jeg tænker 🙂 Derfor jeg har brug for ro og trække mig tilbage ind i mellem, fordi jeg bliver træt og overstimuleret. Derfor jeg af og til har svært ved kraftige dufte, som andre ikke kan se er et problem. 

Jeg er altså ikke forkert, sart, hysterisk eller mærkelig. Tværtimod er jeg medlem af en selskab af ca. 15-20% af befolkningen med samme karaktertræk. Ikke så få vel! Måske er du en af dem? Det er ca. 850.000 danskere, og det er lavt sat. 

Hvis du er ligesom mig og er særligt sensitiv, har du måske lagt mærke til, at du har en særlig evne til at by-pass’e enhver diskussion og uden besvær fortælle alle, hvad der skal gøres eller hvad problemet er. Hvor andre måske har brug for at tale sig frem til en konklusion er det muligt for en særligt sensitiv at lytte og uden besvær cut to the chase, så at sige. Simpelt hen komme til sagen. Det er ikke altid lige populært har jeg oplevet. Jeg er ikke særligt god til, tålmodig nok :-), til at høre på lange “på den ene side” og “på den anden side”. Selv om det faktisk er det, der foregår inde i hovedet på mig meget ofte. 

Som særligt sensitiv har jeg som sagt brug for at trække mig tilbage ind imellem for at passe på mig selv. Jeg har brug for at rydde lidt op på øverste etage eller i det mindste sørge for at der ikke kommer mere ind end højt nødvendigt. Og det er svært for en særligt sensitiv har et system der hele tiden samler informationer op fra stemninger, ord og handlinger.

Ny video på YouTube

I dette program viser jeg dig hvordan du passer på dig selv og din aura. Sådan at du bedre kan sortere i det der kommer ind. På den måde kan du sørge for at kun det du har brug for kommer igennem din sfære.

I videoen chanter jeg et mantra der hedder The Mangala Charn Mantra. Det ser sådan ud:

Aad Guray Nameh, Jugad Guray Nameh, Sat Guray Nameh, Siri Guru Devay Nameh.

Videoen får du her:

Over 100 yoga-videoer på min YouTube-kanal

YouTube-Kanalen er der nu 100 yogavideoer. Du finder flere forskellige programmer. Der er lange programmer, korte programmer, Yin-yoga, Kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning, meditationer og afspændingsvideoer. Kig ind på kanalen og find det, der lige passer til dig. Det der taler til dig. Jeg håber, du finder et program, der kan hjælpe dig med netop din udfordring. Uanset om det er fysisk eller mentalt.

Du kan abonnere på kanalen. Vær sikker på, at du slår notifikationer til, så du får besked hver gang, jeg slår en ny video op.

I næste uge er der endnu en ny video til dig.

Indtil da, pas godt på dig selv. Husk at trække vejret dybt flere gange dagligt.

Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her. Din support betyder alt.

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

 

PPPS: Kender du de spirituelle smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry? Du kan se mere om dem og finde rabatkoden til shoppen her Du får 20% på hele webshoppen, når du bruger min rabatkode CJANNS20. Se mere om anbefalinger og reklamer her: Reklamelink

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.