Bob Proctor, Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Detox dit system og slip gammel vrede

Detox kan hjælpe dig med at slippe gammel vrede. Vrede har det med at sætte sig til stress og depression.

 

Bob Proctor siger:

Depression is anger turned inwards, that’s really what it is!

 

Vrede gør ikke rigtigt noget for dig, vel? Er det ikke rigtigt, at du bare får det dårligt og det mærkes i kroppen? Energien falder og det kan sætte sig i kroppen, så du bliver ked af det, føler sorg. Det ændrer ikke ved, at det er en følelse, der er uundgåelig. Det er tilmed en følelse, der er ok at opleve. Det betyder, at der er noget, der er forkert, nogen værdier der er blevet brudt, nogen grænser der er overtrådt.

 

Tænk hvis du ikke kunne mærke det! Vreden giver dig mulighed for at gøre noget. Få afløb fra noget. Tage nogle beslutninger om, at det ikke skal ske igen. Den person eller den begivenhed skal ikke ske igen eller opleves på den måde. Men du skal gerne blive glad igen. Giv slip på det.

 

Vrede er bare det modsatte af glæde. Alt har en modpol. Op, ned – Vred, glad – Stresset, rolig. Det vigtige er at finde en balance. Ikke så det bliver gråt og trist og leverpostej. Men en måde at styre og navigere rundt, så du føler dig godt tilpas med de udsving livet uundgåeligt tager og byder dig.

 

Jeg har opdaget, at det ikke virker at hænge fast i gamle programmeringer eller andet, som vi uundgåeligt får med fra vores familier. Det er ok at give slip på ting, som ikke længere kan bruges i denne tid. Hvis du tænker over, hvornår dine forældre er født og så på hvor vi er i dag – så er de to tidspunkter langt fra hinanden i tid men også i teknologi og tankegang.

 

Det er ikke sikkert, at alt der skete i 1966, da jeg blev født er brugbart i 2021. Nå, men uden at vi er klar over det, kan vi have overtaget alt muligt gammelt skrammel fra vores forældre og bedsteforældre, som ikke passer til nutiden. Gamle overbevisninger som spærrer for, at nyt kan få en plads i vores liv.

 

Der skal ryddes op, så at sige. Det er ligesom, når du køber nyt tøj. Det er ikke sikkert, der er plads i skabet, og du er nødt til at sende noget ned til genbrug. Hvis du bliver ved med at hænge uden på skabslågerne, bliver det svært at at få overblik og du bliver overvældet og kan ikke overskue, hvad du har.

 

Det samme med dit system, din hjerne, dit sind, dit liv. Der er brug for en detox. En udrensning. En oprydning.

 

Ny video på YouTube

Denne meditation, som jeg viser dig i videoen er Fists of Anger. Du knytter hænderne og svinger dem hen over hovedet, mens du trækker vejret gennem munden. Du skal kun lave den i 3 minutter. Du kan lave den hver dag.

 

Jeg er selv i gang med at afprøve den. For anden gang. Jeg ved ikke, hvorfor jeg stoppede sidste gang? Det gik lige så godt. Jeg gennemførte 40 dage i træk. 40 dage skal der til for at bevise overfor dig selv, at du kan indføre en ny vane. Nå, men jeg stoppede vel, fordi jeg syntes, at nu var jeg helbredt. Det var jeg også. Jeg fik det meget bedre og jeg kunne mærke, at jeg ikke stressede rundt. Det var godt for mig at starte med den om morgenen inden jeg startede på dagens arbejde.

 

Der opstod noget nyt bavl for nylig og jeg var godt i gang med at blive en pestilens for mine omgivelser. Og ikke mindst mig selv. Jeg følte mig løjet til og snydt. Jeg kunne slet ikke slippe det. Jeg kunne til sidst ikke engang holde mig selv ud! Jeg blev ved med at snakke om det, der var sket og jeg tænkte ikke på andet. Det spærrede virkelig for mit gode humør. Jeg er som udgangspunkt et positivt menneske, så du kan sikkert forestille dig, hvor svært jeg havde det.

 

Jeg kom i tanker om denne meditation og startede igen. Jeg er ca. 2 uger inde i den nu og det har hjulpet på mit humør og min evne til at komme videre. At give slip. At finde ud af at oplevelsen ikke har noget med mig at gøre. Jeg har det meget bedre nu. Jeg synes, det hjælper mig med at være i balance.

 

Måske kan du lægge denne meditation på lager til en dag, hvor du har brug for at detoxe. Prøv hvad den kan gøre for dig. Måske får du også en detox at hele dit system og får mere plads til at gøre det, du ønsker uden at hænge fast i gamle vaner, overbevisninger, traditioner, normer eller andet. Og i øvrigt også i stedet for at hænge fast.

 

Videoen for detox, får du her:

Detox meditation

 

Detox dit system og slip gammel vrede

Over 100 yoga-videoer på min YouTube-kanal

YouTube-Kanalen er der nu over 100 yogavideoer. Du finder flere forskellige programmer. Der er lange programmer, korte programmer, Yin-yoga, Kundalini-yoga, Hatha-yoga og funktionel træning, meditationer og afspændingsvideoer. Kig ind på kanalen og find det, der lige passer til dig. Det der taler til dig. Jeg håber, du finder et program, der kan hjælpe dig med netop din udfordring. Uanset om det er fysisk eller mentalt.

 

Du kan abonnere på kanalen. Vær sikker på, at du slår notifikationer til, så du får besked hver gang, jeg slår en ny video op.

 

I næste uge er der endnu en ny video til dig.

 

Indtil da, pas godt på dig selv. Husk at trække vejret dybt flere gange dagligt.

Namaste!

 

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her. Din support betyder alt.

 

PPS: Følg med på mine sociale platforme:

PPPS: Kender du de spirituelle smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry? Du kan se mere om dem og finde rabatkoden til shoppen her Du får 20% på hele webshoppen, når du bruger min rabatkode CJANNS20. Se mere om anbefalinger og reklamer her: Reklamelink

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.