woman in black shirt and blue denim shorts standing on beach
Livet som jeg ser det,  Livsvisdom,  Mentor,  Personlig udvikling,  Yoga

Baller af stål på 8 minutter

I søndagens video stifter du bekendtskab med et program for baller og lår. Og en lille smule ryg og arme. Øvelserne stammer fra Effekt®️-systemet som er et funktionelt træningssystem, hvor du udelukkende bruger din krop som belastning.

Jo og så er der også lige den særlige vejrtrækning som sætter endnu mere gang i musklerne – særligt i maven. Jeg tror jeg har fortalt dig om dengang jeg tog Effekt®️-uddannelsen og en af kursisterne reagerede voldsomt på vejrtrækningen, som går ret dybt. Denne kursist havde haft lidt for meget om ørene i lang tid og kun haft overfladisk vejrtrækning. Pludselig fik kun kontakt med sig selv og sine gemte følelser. Det frigav en masse spændinger og gråd.

Ja sådan kan et træningsprogram af denne art også bruges. Vær ikke bange for hvad der kommer op til overfladen. Omfavn det, vær i det. Træk vejret. Det er kun godt, det kommer ud. Ellers sætter det sig bare til andre ting. God fornøjelse med balleøvelserne. Jeg elsker især den sidste øvelse, nejeøvelsen!

Du kan være med her:

Baller og lår

Ung hele livet

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget energi du i virkeligheden har🔋? Kunne du tænke dig at føle dig yngre🔞? Ønsker du at føle dig virkelig sund og rask💓? Kender du de fem tibetanere🧘? Det er fem yogaøvelser, der iflg. legenden kan gøre alt det for dig, som jeg lige har nævnt. Jeg har en workshop i de fem øvelser/riter. Den kan blive din ved at følge dette link. Ses vi?👌👋

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på min sociale platforme:

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: