Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Baller af stål på 8 minutter

I søndagens video stifter du bekendtskab med et program for baller og lår. Og en lille smule ryg og arme. Øvelserne stammer fra Effekt®️-systemet som er et funktionelt træningssystem, hvor du udelukkende bruger din krop som belastning.

Jo og så er der også lige den særlige vejrtrækning som sætter endnu mere gang i musklerne – særligt i maven. Jeg tror jeg har fortalt dig om dengang jeg tog Effekt®️-uddannelsen og en af kursisterne reagerede voldsomt på vejrtrækningen, som går ret dybt. Denne kursist havde haft lidt for meget om ørene i lang tid og kun haft overfladisk vejrtrækning. Pludselig fik kun kontakt med sig selv og sine gemte følelser. Det frigav en masse spændinger og gråd.

Ja sådan kan et træningsprogram af denne art også bruges. Vær ikke bange for hvad der kommer op til overfladen. Omfavn det, vær i det. Træk vejret. Det er kun godt, det kommer ud. Ellers sætter det sig bare til andre ting. God fornøjelse med balleøvelserne. Jeg elsker især den sidste øvelse, nejeøvelsen!

Du kan være med her:

Baller og lår

Ung hele livet

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget energi du i virkeligheden har🔋? Kunne du tænke dig at føle dig yngre🔞? Ønsker du at føle dig virkelig sund og rask💓? Kender du de fem tibetanere🧘? Det er fem yogaøvelser, der iflg. legenden kan gøre alt det for dig, som jeg lige har nævnt. Jeg har en workshop i de fem øvelser/riter. Den kan blive din ved at følge dette link. Ses vi?👌👋

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på min sociale platforme:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.