yellow sunflower in close up photography
Livet som jeg ser det,  Livsvisdom,  Mentor,  Musik,  Personlig udvikling,  Sanger,  Yoga

Ny energi og sommermusik

Yogaprogrammet i denne uge er inspireret eller i virkeligheden direkte hentet fra Kundaliniyoga. Yogasættet består af 3 forskellige øvelser som kan laves hver for sig eller sammen. Sættet har en særlig virkning på dine hormoner. Sættet balancerer simpelt hen hormonerne. Det kan jeg skrive under på for jeg har i en periode, hvor jeg synes der var mest uorden i mine, dyrket dette sæt dagligt med gode resultater.

Det er samtidig et sæt, der sætter dine tre nederste chakraer på plads, forstået på den måde at dit selvværd, din kreativitet og dit ståsted styrkes. Og ikke nok med det: Sættet reducerer stress, afspænder dit mellemgulv, styrker og strækker dine ben, smidiggør ryggen. Ud over det får du masser af ny energi serveret, fordi du får en masse ilt til hjernen. Du skal ikke engang bruge særlig lang tid på det. Slet ikke hvis du deler sættet op i 3.

Hvis du ikke kender kundalini yoga så er der den lille forskel fra andre former, at du pakker yogasættet ind i et start-mantra og et slut-mantra. Du ringer altså først til universet og den visdom, der ligger der. Det gør du med Ong Namo Guru Dev Namo 3 gange. Mantraet betyder: jeg bøjer mig for min indre visdom, guddommeligheden indeni. Du slutter af med Sat Nam, som betyder sandhed navn. Eller min sandhed, mit sande jeg, min sande identitet. Begge mantraer synges/chantes. Her kommer min største blokering ind. For selv om jeg er sanger (ud over alt det andet jeg beskæftiger mig med) så synes jeg, stadig, det er grænseoverskridende. Men prøv alligevel – det er ret virkningsfuldt. Mere end hvis du siger det inde i dig selv. Du kan være med her:

Få balance i dine hormoner og energi til resten af dagen

Sommervibrationer

Det er jo sommer og som de senere år, kommer det fra den ene dag til den anden, så jeg ikke kan nå at vende mig til det. Særligt i år synes jeg vi er gået fra permafrost til tropisk klima på et døgn 🥶🥵😂 Der er ikke andet at gøre end nyde det mens det er her og der til hører god musik. Min ældste søn er musiker og har sammen med sit band skrevet et lækkert dansenummer til denne sommer. Du kan høre det på din favorit streamingtjeneste samt på YouTube Meget passende hedder nummeret Dancing Instead Lige et nummer til studenterfesten.

Kig forbi Vic Taylas side

Vic Tayla

Ung hele livet

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget energi du i virkeligheden har🔋? Kunne du tænke dig at føle dig yngre🔞? Ønsker du at føle dig virkelig sund og rask💓? Kender du de fem tibetanere🧘? Det er fem yogaøvelser, der iflg. legenden kan gøre alt det for dig, som jeg lige har nævnt. Jeg har en workshop i de fem øvelser/riter. Den kan blive din ved at følge dette link. Ses vi?👌👋

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på min sociale platforme:

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: