Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Yoga med fuglefløjt og biodiversitet

Så blev det endelig muligt at komme uden for og dyrke yoga. Jeg tog kameraet med ud i haven for et par uger siden og slog mig ned ved mit nyopfundne biodiversitetsområde. Her vil vi lade græsset gro og forestille os, at vi er i en lille skov. Der er en masse krible, krable i det lille område af haven. Det er dejligt at være ude og dyrke yoga for det tvinger dig til at finde jordforbindelsen, være i nuet og ikke mindst stresse af. Og for mit vedkommende finde betydningen med det alt sammen, når jeg er så tæt på naturen. Det kan til tider være svært at komme udenfor, hvis vejret er dårligt. Vi får i vores familie hjælp af vores hund, som skal ud og gå. Naturen healer. Jeg håber, du vil nyde lyden af fugle på de videoer jeg indtil nu har fået optaget udenfor. Vi har mange fugle i haven. Nogen af dem har vi mistænkt for at vende tilbage med familiemedlemmer igen igen 🐦🤣

YouTube kanalen kan du finde yogaprogrammer vedrørende flere forskellige emner. Jeg har samlet dem i forskellige playlister kategoriseret efter emne. Tjek dem ud og se hvad der taler mest til dig. Du kan selvfølgelig altid tage en video af gangen eller simplet hen lade en liste spille.

Min seneste video finder du her. Den handler om nakke og skuldre. Der tegner sig vist et mønster 😁 Det er vist fordi jeg selv har haft store problemer i det område efter alt for meget kontorarbejde. Du kan være med nu:

Styrk skuldre og nakke

Playlisterne

Jeg har samlet mine videoer i playlister med forskellige emner. Dyk ned i dem og se hvad der taler mest til dig. Lad dem køre eller vælg en enkelt af gangen. Klik på billederne så kommer du direkte frem til listerne.

Ung hele livet

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget energi du i virkeligheden har🔋? Kunne du tænke dig at føle dig yngre🔞? Ønsker du at føle dig virkelig sund og rask💓? Kender du de fem tibetanere🧘? Det er fem yogaøvelser, der iflg. legenden kan gøre alt det for dig, som jeg lige har nævnt. Jeg har en workshop i de fem øvelser/riter. Den kan blive din ved at følge dette link. Ses vi?👌👋

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på min sociale platforme:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.