Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Så må du stramme op!

Den sætning sagde vores gode ven Henry altid, når vi sad og brokkede over et eller andet, der ikke var muligt eller gik os på. Så må du stramme op! Altså gøre det bedre, øve dig, tage dig sammen – agtigt. Der var ikke så mange undskyldninger eller piveri, der blev accepteret af ham. Der var en vej for ham og det var frem og op.

Jeg kom til at tænke på udtrykket i forbindelse med dagens yogaprogram. Det er lidt til den stram-op-agtige side, sådan rent fysisk. Stramme kroppen op inden bikinisæsonen feks. Men i disse indlæg plejer der jo at være en overført betydning også😃

Trænger du til at stramme op? Hvis du kigger længere ud end til næsen? Er der områder, der trænger til en opstrammer? Står du stille på et område i dit liv? Ærgrer du dig over det eller undskylder du din stilstand med en eller anden god grund? Der er altid en god grund til at undskylde, hvorfor et eller andet ikke bliver gjort. Læg mærke til “en god grund”. For det er den. Om ikke andet er den et beskyttende lag. Undskyldningen hjælper bare ikke. Der er ingen aktivitet eller fremgang i den. Den holder dig fast lige der, hvor du er. Det kan være godt nok. Det er slet ikke det, jeg anfægter. Men hvis du vil opnå et eller andet ud over det du allerede har opnået, ja så skal der handling til. Du må stramme op. Gøre noget. Mennesket er dovent. Sådan er det bare. Forandringer og nye vaner er ubekvemme. Sådan er det bare. Jeg kan heller ikke lide det. Det er meget tryggere og nemmere at blive der, hvor jeg er. Men jeg er blevet klar over, at jeg ikke gider sidde nede på plejehjemmet, om forhåbentlig mange år, og tænke: æv hvor er det ærgerligt, at jeg ikke skrev det blogindlæg dengang 😃 .

Så lad os komme i gang med at stramme op på de punkter, der trænger til en opstrammer 💪 .

Udover at stramme op i livet så kan du rent fysisk stramme op på lår, baller, mave og ryg i denne uges yogavideo. For det ikke skal være løgn, styrker du også balancen og dine arme. Som belønning får du en god afspænding. 21 minutters træning er klar nu:

Stram op

Ung hele livet

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget energi du i virkeligheden har🔋? Kunne du tænke dig at føle dig yngre🔞? Ønsker du at føle dig virkelig sund og rask💓? Kender du de fem tibetanere🧘? Det er fem yogaøvelser, der iflg. legenden kan gøre alt det for dig, som jeg lige har nævnt. Jeg har en workshop i de fem øvelser/riter. Den kan blive din ved at følge dette link. Ses vi?👌👋

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

Kærlig hilsen Christina

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på min sociale platforme:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.