Livet som jeg ser det, Livsvisdom, Personlig udvikling, Yoga

Hvordan er din kageform?

Jeg har det sidste års tid hørt flere sige, at de er kommet i kageform, under pandemien. Åbenbart er der blevet bagt og spist flere kager end på andre tider og måske har flere siddet for meget ned. Jeg har selv arbejdet hjemmefra det sidste år. Og jooo jeg sidder også meget ned. Heldigvis har jeg en hund, som gerne vil gå tur. Og da han først fandt ud af at han kunne komme ud at gå flere gange på en dag, blev det en vane og noget, der er svært at komme uden om, når han sidder og glor meget indgående på mig😃

Jeg har altid brugt meget tid på bevægelse, så det er ikke et problem for mig at få gået en tur eller lavet et par øvelser. Men det kan være svært, hvis det ikke er noget der ligger til dig. Og tro det eller lad vær, men der er mennesker der slet ikke kan løsrive sig fra den skærm de sidder ved 😃.

Den seneste video på YouTube-kanalen får du tre variationer af samme øvelse som alle strækker dig til en slank talje. Du får samtidig smidighed ind i din ryg og dine ben. Samt stimuleret din fordøjelse når du drejer kroppen og bøjer dig sammen. Du kan være med her:

Trikonasana

Ung hele livet

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget energi du i virkeligheden har🔋? Kunne du tænke dig at føle dig yngre🔞? Ønsker du at føle dig virkelig sund og rask💓? Kender du de fem tibetanere🧘? Det er fem yogaøvelser, der iflg. legenden kan gøre alt det for dig, som jeg lige har nævnt. Jeg har en workshop i de fem øvelser/riter. Den kan blive din ved at følge dette link. Ses vi?👌👋

I næste uge er der en ny video til dig. Indtil da, pas på dig selv. Namaste!

PS: Du kan abonnere på YouTube-kanalen her.

PPS: Følg med på min sociale platforme:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.