young slender female athletes giving high five to each other while training together in sports club
Livet som jeg ser det,  Livsvisdom,  Yoga

Det er vigtigt at have et stærkt fundament

I denne uge på YouTube-kanalen kan du være med til at styrke din ryg – hele kroppens fundament. Hvis du nogen sinde har haft problemer med ryggen, ved du, at det gør så mange ting besværlige. I denne tid hvor mange af os arbejder hjemmefra og måske har uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, er det endnu mere vigtigt at styrke ryggen. Har du den rigtige arbejdsstilling? Jeg synes det kan være svært at have de rigtige hjælpemidler: bord, mousetrapper, briller, stol, lys etc. etc. Vi må hjælpe hinanden og passe på hinanden både på det fysiske og det psykiske plan.

Her er mit bud på et par yogastillinger, du kan lave for at styrke området mellem skulderbladene. Samtidig får du et godt stræk på forsiden af brystkassen, så du åbner til hjertet og halsen. Du kan være med her:

Styrk din ryg

I sidste uge havde vi gang i at styrke maven og benene. Jeg ved ikke med dig, men det er ikke tit jeg under mig at smide benene lidt op og styrke blodomløbet. Altså bortset fra når jeg dyrker yoga. Hvad med dig? Du kan styrke dine bens blodomløb her:

Styrk dit blodomløb i benene

Abonner på kanalen nu

Følg mig her:

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: