Livsvisdom,  Yoga

Styrk din kreativitet, dit ståsted, dig!

I denne uges video kan du styrke din kreativitet, dit ståsted, den du er – dig! Samtidig styrker du din ryg og dine hofter. Du får kontakt med hele din ryg, særligt den nederste del af ryggen som er hjem for dit første og andet chakra: din kreativitet, dit ståsted, jordforbindelse. Du smidiggør dine hofter og styrker ryggen. Du får også strakt dine haser og får energi til dine to nederste energicentre, rod- og sakralchakraet. Se med her:

yogastilling
https://youtu.be/UVvVOWqO7LI

På søndag er der en ny video klar til dig. Abonner her og slå notifikationer så du får direkte besked om nye videoer:

Abonner på kanalen nu

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Jeg skriver om og poster yoga-videoer. Dem kan du også se på YouTube. Jeg skriver om spiritualitet og udvikling af sindet. Jeg blev introduceret til yoga og filosofien bag for snart mange år siden, da jeg havde store problemer med spændinger i kæben. Jeg blev hjulpet med yoga, vejrtrækningsøvelser og meditation. Siden har yoga været en stor og vigtig del af mit liv. Med yogaen fulgte en lyst til at udforske mig og hvordan jeg fungerer og på den måde måske blive bedre til at forstå andre. Jeg har studeret emnet fra den spirituelle side mere end 25 år og bliver hver dag klogere. Jeg har opdaget at jeg har en helt fantastisk intuition som guider mig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: