Livet som jeg ser det,  Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Yoga

Er du klar til at starte igen efter ferien?

Jeg er først lige startet med at holde sommerferie og det ser ud til at tidspunktet er rigtigt – i hvert fald i forhold til vejret. Det er jo helt utroligt.

Søndagens video er yoga for hele kroppen på 6 minutter. Du får styrket ryg, mave, ben og arme i 4 versioner af hundestrækket. Se den her:

Bliv stærk med hundestrækket

God fornøjelse med de 4 effektive øvelser for hele kroppen. Var du klar over at du kan gøre din haser smidige med disse øvelser og at der tilmed er en detoxeffekt i tvistversionen?

Kærlig hilsen Christina

PS: Jeg har indtalt en lydfil hvor jeg guider dig igennem De 5 Tibetanere. Den er på tilbud i shoppen hele august. Få fat i den her til kr. 79,-.

PPS: Husk at drikke vand og evt. tilsæt elektrolytter (affiliate link) i denne varme så du vedligeholder din væskebalance

PPPS: Hvis du er interesseret i at læse bogen om De Fem Tibetanere, så kan du få fat i den her (affiliate link) Det er en ret sød historie om Oberst Bradford der tager til Østen for at finde Ungdommens kilde.

Følg mig her:

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Her skriver jeg om sang, sangteknik, om at stå på scenen med et minimum af nervøsitet, livet i det hele taget, og hvad der ellers falder mig ind. Jeg er meget optaget af spiritualitet og en fornuftig sund livsstil hvor jeg så meget som muligt beskæftiger mig med noget og nogen jeg kan lide. De historier jeg fortæller er mine egne. Min egen historie og hvad den har lært mig. Livet er ikke et perfekt glansbillede, men ofte fyldt af trivialiteter. Og hvad så? Det er ok. Jeg ønsker at hylde det uperfekte ved at tage udgangspunkt i mit eget liv, mine egne udfordringer og erfaringer og fortælle hvad jeg har lært undervejs. Hvis du kan bruge mine ord til noget, vil det glæde mig. Hvis du kender andre, der også kan få glæde af mine ord, så del gerne. Det vil jeg være taknemmelig for. De fleste af de tips og tricks, jeg deler har andre opfundet. Jeg tillader mig bare at prale med, at jeg kender dem og har samlet dem op i tidens løb fra dygtige lærere og mentorer. Fælles for dem alle er, at jeg bruger dem og jeg ved, de virker. Jeg kunne ikke drømme om at anbefale noget, jeg ikke selv har prøvet på egen krop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: