Hund i bassin
Livet som jeg ser det,  Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Yoga

Bliv stærk og stram op med yoga

Hele juli har jeg postet stram-op-yoga på Youtube – en hver uge som jeg plejer, nemlig hver søndag. I denne uge går vi lidt skrappere til værks med både en underarmsplanke og en rygplanke samt hjulet. Bare for at nævne nogle.

Du kan se hele juli’s stram-op-program her:

Bliv stærk med yoga – stram op-serien

Jeg håber, du har en dejlig sommer. Det er anderledes i år, ikk. Alle eller næsten alle bliver hjemme i lille Danmark. Vores lille oase, hvor der ikke er ret meget at klage over. Det skulle da lige være vejret, som vi plejer. Men det må vi finde os i. Sådan er det at være her. Tænk på de dejlige lyse aftener som vi ikke kan få mange andre steder. Det er skønt at sidde ude længe, når vejret tillader det.

Hele juli har min mand og jeg været på arbejde. I år holder vi først sommerferie i august. Vi har voksne børn, som bor for sig selv med deres kærester, så vi behøver ikke at holde ferien, når der er skoleferie. Det betyder dog ikke, at vi ikke skal være sammen med dem i ferien. Vi får dem alle hjem på skift og så bliver der nok også tid til en tur for os gamle sammen med vores alle sammens darling Charlie.

Charlie i sit badebassin

Charlie har sin egen Instagram-profil. Hvis du har lyst til at se mere om ham, så er han her

https://www.instagram.com/his_name_is_charlie

I juli har temaet på min YouTube-kanal været stram op. Det kan man jo på mange måder. Også i livet som sådan, hvis der er noget der trænger til en opstrammer. Noget der skal ryddes op i eller noget der har ligger og ventet eller er blevet skubbet foran, så er sommerferien måske en mulighed for at få taget det op til fornyet overvejelse.

Jeg rydder op i skuffer og skabe. Vi er begyndt at male huset indvendigt og på den måde stramme lidt op hist og her.

Husk at trække vejret – særligt hvis der er trængsel i sommerlandet.

Kærlig hilsen Christina

PS: Det er vigtigt med nok væske i varmen, så husk at drikke nok evt tilføj elektrolytter til dit vand (affiliatelink).

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Her skriver jeg om sang, sangteknik, om at stå på scenen med et minimum af nervøsitet, livet i det hele taget, og hvad der ellers falder mig ind. Jeg er meget optaget af spiritualitet og en fornuftig sund livsstil hvor jeg så meget som muligt beskæftiger mig med noget og nogen jeg kan lide. De historier jeg fortæller er mine egne. Min egen historie og hvad den har lært mig. Livet er ikke et perfekt glansbillede, men ofte fyldt af trivialiteter. Og hvad så? Det er ok. Jeg ønsker at hylde det uperfekte ved at tage udgangspunkt i mit eget liv, mine egne udfordringer og erfaringer og fortælle hvad jeg har lært undervejs. Hvis du kan bruge mine ord til noget, vil det glæde mig. Hvis du kender andre, der også kan få glæde af mine ord, så del gerne. Det vil jeg være taknemmelig for. De fleste af de tips og tricks, jeg deler har andre opfundet. Jeg tillader mig bare at prale med, at jeg kender dem og har samlet dem op i tidens løb fra dygtige lærere og mentorer. Fælles for dem alle er, at jeg bruger dem og jeg ved, de virker. Jeg kunne ikke drømme om at anbefale noget, jeg ikke selv har prøvet på egen krop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: