Kostændring,  Livet som jeg ser det,  Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Yoga

God fordøjelse er et nøgleord

Vi strammer stadig op ovre på YouTube. I denne video handler det om din fordøjelse. Det er nemlig helt essentielt, at fordøjelsen virker hvis du vil se opstrammet ud. Derfor er der flere øvelser i programmet som styrker din fordøjelse.

Photo by Jasmin Schreiber on Unsplash – Keto-diet

Guderne skal vide at, hvis der er noget jeg har haft bøvl med og til tider stadig har bøvl med, så er det fordøjelsen. Konstant havde jeg oppustet mave og lignede en der var gravid. Og det er ikke sjovt, hvis man ikke er gravid. Jeg var nødt til at lægge min kost om for at få det bedre. Det er ikke sikkert du har brug for det, men det virkede for mig.

I denne søndags video får du som sagt nogle øvelser, som er gode for din fordøjelse. Fordøjelse kan jo være i mere end en forstand. Måske er der ud over maden noget du går og tygger på som ikke rigtigt vil slippe dit system. Så har du muligheden for at få det op til overfladen og få det bearbejdet og give slip på det. Fordøjelse har at gøre med dit 3. chakra. Hvis du vil vide mere om hvad dit 3. chakra står for, kan du læse mere om det her og se videoen om 3. chakra.

Her har du video 2 i serien om at stramme op:

Sådan blir du fit til bikinisæsonen

Husk at trække vejret. Det har din fordøjelse også godt af. Der skal ilt til en forbrænding;-)

Kærlig hilsen Christina

PS: Følg med her:

PPS: Prøv Mind Chill Meditation – du kommer til at sove dejligt når du slipper tankemylderet

PPPS: Husk at opretholde din vaskebalance i sommervarmen (affiliate)

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Her skriver jeg om sang, sangteknik, om at stå på scenen med et minimum af nervøsitet, livet i det hele taget, og hvad der ellers falder mig ind. Jeg er meget optaget af spiritualitet og en fornuftig sund livsstil hvor jeg så meget som muligt beskæftiger mig med noget og nogen jeg kan lide. De historier jeg fortæller er mine egne. Min egen historie og hvad den har lært mig. Livet er ikke et perfekt glansbillede, men ofte fyldt af trivialiteter. Og hvad så? Det er ok. Jeg ønsker at hylde det uperfekte ved at tage udgangspunkt i mit eget liv, mine egne udfordringer og erfaringer og fortælle hvad jeg har lært undervejs. Hvis du kan bruge mine ord til noget, vil det glæde mig. Hvis du kender andre, der også kan få glæde af mine ord, så del gerne. Det vil jeg være taknemmelig for. De fleste af de tips og tricks, jeg deler har andre opfundet. Jeg tillader mig bare at prale med, at jeg kender dem og har samlet dem op i tidens løb fra dygtige lærere og mentorer. Fælles for dem alle er, at jeg bruger dem og jeg ved, de virker. Jeg kunne ikke drømme om at anbefale noget, jeg ikke selv har prøvet på egen krop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: