God fordøjelse er et nøgleord

Vi strammer stadig op ovre på YouTube. I denne video handler det om din fordøjelse. Det er nemlig helt essentielt, at fordøjelsen virker hvis du vil se opstrammet ud. Derfor er der flere øvelser i programmet som styrker din fordøjelse.

Photo by Jasmin Schreiber on Unsplash – Keto-diet

Guderne skal vide at, hvis der er noget jeg har haft bøvl med og til tider stadig har bøvl med, så er det fordøjelsen. Konstant havde jeg oppustet mave og lignede en der var gravid. Og det er ikke sjovt, hvis man ikke er gravid. Jeg var nødt til at lægge min kost om for at få det bedre. Det er ikke sikkert du har brug for det, men det virkede for mig.

I denne søndags video får du som sagt nogle øvelser, som er gode for din fordøjelse. Fordøjelse kan jo være i mere end en forstand. Måske er der ud over maden noget du går og tygger på som ikke rigtigt vil slippe dit system. Så har du muligheden for at få det op til overfladen og få det bearbejdet og give slip på det. Fordøjelse har at gøre med dit 3. chakra. Hvis du vil vide mere om hvad dit 3. chakra står for, kan du læse mere om det her og se videoen om 3. chakra.

Her har du video 2 i serien om at stramme op:

Sådan blir du fit til bikinisæsonen

Husk at trække vejret. Det har din fordøjelse også godt af. Der skal ilt til en forbrænding;-)

Kærlig hilsen Christina

PS: Følg med her:

PPS: Prøv Mind Chill Meditation – du kommer til at sove dejligt når du slipper tankemylderet

PPPS: Husk at opretholde din vaskebalance i sommervarmen (affiliate)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.