sten
Livet som jeg ser det,  Livsvisdom,  Personlig udvikling,  Yoga

Gnister af det guddommelige

Søndagens video er kulminationen af arbejdet med de 7 chakraer. Vi er nået til den 7. uge i chakra-healingen ovre på Youtube Denne gang får du et timelangt program, hvor alle chakraer bliver berørt.

sten
Photo by Pixabay on Pexels.com

Du kan se videoen lige her:

Det syvende chakra hedder også kronen. Det sidder nemlig ovenpå hovedet og er det center, der har kontakt med vores spiritualitet. Det er her du kan styrke din forbindelse med noget større. Forene din krop og sjæl til en enhed.

I programmet kommer vi forbi mange af de øvelser, vi allerede har gennemgået i de andre chakraer, men der er også 3 nye, vi ikke har lavet sammen før.

Søndagens program er en time langt. En god lang, stille og rolig praksis hvor hele kroppen og de syv chakraer/energicentre bliver bundet sammen.

Udover at chakraerne påvirker vores fysiske helbred har de også indvirkning på vores psykiske tilstand. De sender nemlig beskeder til os som for eksempel opfattes som en prikken i hovedbunden, sommerfulgle i maven, en klump i halsen. Som det står skrevet i bogen “De Fem Tibetanere, bog 2”:

Hvis vi samarbejder med chakraerne på den rigtige måde, kan vi sætte gang i både fysisk helbredelse og selvudvikling.

Hvis du åbner dig for de beskeder du mærker i din krop, kan du få mere at vide om hvad der er på færde lige nu i dit liv.

Her har du hele chakra-healing-serien fra 1 – 7:

Skriv herunder hvad du oplever med øvelsesprogrammer og del dem hjertens gerne med andre.

Indtil næste gang: Husk at trække vejret helt ned i maven.

Kærlige hilsner Christina

PS: Har du downloaded min Mind-Chill-Meditation? Brug den inden du skal sove for at stoppe tankemylder og sove godt.

PPS: Følg mig her:

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Her skriver jeg om sang, sangteknik, om at stå på scenen med et minimum af nervøsitet, livet i det hele taget, og hvad der ellers falder mig ind. Jeg er meget optaget af spiritualitet og en fornuftig sund livsstil hvor jeg så meget som muligt beskæftiger mig med noget og nogen jeg kan lide. De historier jeg fortæller er mine egne. Min egen historie og hvad den har lært mig. Livet er ikke et perfekt glansbillede, men ofte fyldt af trivialiteter. Og hvad så? Det er ok. Jeg ønsker at hylde det uperfekte ved at tage udgangspunkt i mit eget liv, mine egne udfordringer og erfaringer og fortælle hvad jeg har lært undervejs. Hvis du kan bruge mine ord til noget, vil det glæde mig. Hvis du kender andre, der også kan få glæde af mine ord, så del gerne. Det vil jeg være taknemmelig for. De fleste af de tips og tricks, jeg deler har andre opfundet. Jeg tillader mig bare at prale med, at jeg kender dem og har samlet dem op i tidens løb fra dygtige lærere og mentorer. Fælles for dem alle er, at jeg bruger dem og jeg ved, de virker. Jeg kunne ikke drømme om at anbefale noget, jeg ikke selv har prøvet på egen krop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: