Livsvisdom

Stol på din intuition!

Har du nogensinde haft en fornemmelse af at noget var rigtigt eller forkert men ikke handlet på det? For derefter at ærgre dig for det holdt stik – det der, vi ikke har noget bevis for at vi ved, men bare ved. Fordi noget siger os at det er sådan det er. Det er din intuition! Du må selv om hvad du kalder det, der sender de beskeder som vi kalder intuition. For mig er det Gud eller en højere magt i hvert fald. Christel Nani, spirituel lærer og intuitiv helbredsvejleder siger sådan:

Denne viden som jeg kalder vejledning eller intuition, er en gave fra Gud eller en højere magt. Når man retter sig efter den, vil den kærligt og ufejlbarligt føre en frem mod den største lykke. Det er din sjæls stemme og den bedste og hurtigste vej til varig lykke i livet er at rette sig efter den stemme.

I søndagens video beskæftiger vi os med intuitionen, dit 3. øje, det 6. chakra. Vi åbner for intuitionen. Kan du huske ordene: Se hinsides det du ser! Fra løvernes konge? Når jeg er sammen med et andet menneske kan jeg se meget mere end det personen fortæller med ord. Jeg synes det er et godt billed på at se mere end det der er tilstede i kød og blod.

Se videoen om 6. chakra og åbn for din intuition:

6. video i serien om de 7 chakraer

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Her skriver jeg om sang, sangteknik, om at stå på scenen med et minimum af nervøsitet, livet i det hele taget, og hvad der ellers falder mig ind. Jeg er meget optaget af spiritualitet og en fornuftig sund livsstil hvor jeg så meget som muligt beskæftiger mig med noget og nogen jeg kan lide. De historier jeg fortæller er mine egne. Min egen historie og hvad den har lært mig. Livet er ikke et perfekt glansbillede, men ofte fyldt af trivialiteter. Og hvad så? Det er ok. Jeg ønsker at hylde det uperfekte ved at tage udgangspunkt i mit eget liv, mine egne udfordringer og erfaringer og fortælle hvad jeg har lært undervejs. Hvis du kan bruge mine ord til noget, vil det glæde mig. Hvis du kender andre, der også kan få glæde af mine ord, så del gerne. Det vil jeg være taknemmelig for. De fleste af de tips og tricks, jeg deler har andre opfundet. Jeg tillader mig bare at prale med, at jeg kender dem og har samlet dem op i tidens løb fra dygtige lærere og mentorer. Fælles for dem alle er, at jeg bruger dem og jeg ved, de virker. Jeg kunne ikke drømme om at anbefale noget, jeg ikke selv har prøvet på egen krop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: