Sig hvad du mener!

Tie er at samtykke. Er det nu også rigtigt. Det tror jeg ikke altid, det er, men jeg kan da godt have det sådan nogen gange, når jeg ikke har lyst til at give min ærlige mening til kende. Der kan være mange grunde til ikke at give sin mening til kende. Og når jeg skal gøre det, vil jeg gerne have helt styr på, hvad jeg mener om sagen, særligt hvis jeg er i et utrygt miljø.

I søndagens video får du øvelser for det 5. chakra, halschakraet som netop står for kommunikation og udtryk.

Videoen om det 5. chakra – halschakraet

For mange år siden havde jeg næsten fra den ene dag til den anden store spændinger i kæben og i halsen. Min sanglærer, på det tidspunkt, foreslog mig at få fat i bogen “De psykiske centre” af Bendte Ploug. Bogen er udgået for længst, men den har hjulpet mig meget. Jeg havde været ude for en oplevelse, som jeg ikke kunne udtrykke. Jeg bed det bogstavelig talt i mig. Øvelserne i bogen hjalp mig med at give, slip først og fremmest rent fysisk, og senere at det er muligt at sige fra overfor personer, som ikke opfører sig rimeligt.

Måske har du det lige sådan? Jeg kan godt føle mig mundlam i situationer, men det behøver jo ikke forhindre mig i at gå tilbage til personen senere (hvis det er muligt) og i ro og mag formulere, hvordan situationen blev oplevet fra min side. Det er altid ok.

Se videoen og vær med i øvelserne og fortæl mig, hvad du synes. Indtil næste gang: Husk at trække vejret, så du kan mærke, hvem du er og hvad du ønsker at sætte ord på. Eller sang måske.

Kærlig hilsen Christina

PS: find mig også her:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.