Love is in the air

Søndagens yogavideo står i kærlighedens navn. Jeg har gang i en gennemgang af alle 7 chakraer ovre på YouTube. I går nåede jeg til det 4. chakra – hjertechakraet❤️. Du kan være med her

Jeg har nydt at grave i, hvilke stillinger der er gode for hjertechakraet. Jeg synes, det er blevet et godt program, hvor du får mulighed for at åbne kærlighedens center og tiltrække og give kærlighed. Du får endda lov til at brøle som Tarzan.

Hvis dit hjertechakra er lukket, kritiserer du måske dig selv, feks foran spejlet. “Jeg er fed”, “Jeg kan heller aldrig finde ud af noget”. Eller måske vender du det udad: alle andre er idioter, du kan umuligt sætte dig ind i andres følelser eller bevæggrunde. Indlevelsesevne/empati er ukendt.

Hvis du derimod har et hjertechakra i balance, forstår du andres situation, kan sætte dig ind i den. Det betyder nødvendigvis ikke, at du er enig med vedkommende, men du forstår hvad han har gang i. Du vil også være glad for dig selv. Ikke selvglad i negativ forstand, men du kan lide din krop og din personlighed. Med det udgangspunkt er det lettere at holde af andre og se deres kvaliteter uden at være misundelig.

Se videoen med øvelser for hjertechakraet

Som du vil behandles af andre, skal du behandle dig selv. Hvordan er din indre dialog? Jeg kan da godt komme til at tale grimt til mig selv: “Ad der sidder lidt fedt der”, “Mit hår sidder dårligt”, “Æv jeg ødelægger da også alting, hvor er jeg klodset”. Kan du genkende det? Det er trods alt de færreste, der siger den slags til andre. Bevares der er nogen! Og hvad får de mon så tilbage. Hvis du læste med i sidste uge kan jeg love dig, at de mennesker havde ubalancer i mere en et chakra:-)

Nå, men prøv programmet. Jeg håber det kan være en hjælp for dig. Eller måske en ven eller veninde. Men som jeg siger på videoen:

Det er ligesom, når du er ombord på en flyvemaskine, og ved gennemgangen af sikkerhedsbestemmelserne, får at vide at du skal sørge for ilt til dig selv, inden du kan hjælpe andre.

Vi ses igen snart. Indtil da: Vær god ved dig selv. Du er god nok. Du fortjener det. Og træk vejret!

Kærlig hilsen Christina

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.