Har du mistet jordforbindelsen?

Det gør jeg tit. Så meget at jeg i perioder hele tiden snakker om, hvad andre gør eller forsøger at gøre mig bedre eller i hvert fald undre mig over andre og særligt deres adfærd. Har du det sådan?

Chakra-healing med Christina

Det kan være tegn på, at forbindelsen til jorden og dig selv, er smuttet eller er i ubalance. Måske hviler du ikke i dig selv som den, du er. Måske vil du ikke være ved dine rødder – det du står på – hvor du kommer fra og af hvem.

Måske lever du hellere gennem andre, end at tro på, at din vej er den rigtige. Måske sætter du andre op på en piedestal, feks en guru, og lever deres liv. Eller måske mister du fornemmelse af dig selv og din adfærd og opfatter dig selv som den ædle med udelukkende gode hensigter og tilegner andre dårlige motiver.

Det handler om overlevelse og beskyttelse af dig selv. Uanset om det er det ene eller det andet. Måske prøver du at flygte fra noget og med god grund, måske er du bange for noget og med god grund. Fortrænger noget. Men du kan få forbindelse til dig selv og dit fundament igen.

I søndagens yogaprogram får du et forslag til, hvordan du kan arbejde med at få forbindelsen til din rod, til jorden, til digselv genoprettet. Øvelsesprogrammet påvirker 1. Chakra (rodchakraet) – se modelbilledet herunder.

Billedet viser de 7 chakraers placering. Idag det første som sidder nederst.

Indtil næste gang – husk at trække vejret!

Kærlige hilsner Christina

PS: Abonnerer du på mine yogavideoer på YouTube

PPS: Udover her finder du mig på

Del gerne mine indlæg med dem, du ved har brug for dem.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.