Sid i stolen og styrk dine muskler

Så er det igen blevet søndag og det er blevet en vane, i hvert fald for mig, at poste en ny yogavideo hver søndag morgen. Idag handler videoen om yogastillingen stolen. Altså du former en stol med din egen krop og styrker på den måde dine muskler. Du kan se den her:

Du kan abonnere her

Der er nu gået næsten 4½ måned siden jeg postede min første yoga-video. Jeg glæder mig over at så mange har set dem. Kommentér endelig på dem eller stil spørgsmål til dem. Jeg svarer så hurtigt som muligt.

I næste uge får du 3 versioner af krigerstillingen.

Indtil da – husk at trække vejret.

Kærlige hilsner Christina

PS: Du kan hente min Mind Chill meditation her

PPS: Her kan du finde mig på de sociale medier:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.