Ny yoga-video på Youtube-kanalen

Velkomstvideo på YouTube – klik for at se

Hvor føles det rart at være i gang med at poste yoga-videoer på YouTube. Jeg har længe haft lyst til at undervise i yoga igen. Bare ikke som dengang, jeg gjorde det sidst. Men på en anden måde. Den har jeg nu fundet. Hele den ro der er om det, er lige mig. Det kræver noget planlægning selvfølgelig, men den synes jeg, at jeg har styr på. Jeg filmer mange videoer af gangen og redigere og poster løbende.

Følg med og skriv endelig dine kommentarer.

God fornøjelse 🙂

Mange hilsner Christina

PS: Husk du kan få fat i min Mind Chill Meditation ved at skrive dig op til nyhedsbrevet. Det gør du her

PPS: Husk at abonnere på YouTube kanalen så du sikrer dig at du får besked om den seneste video.

PPPS: Og du kan selvfølgelig følge med her, der og allevegne

Instagram
Facebook
Pinterest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.