Gratis video serie på YouTube

Så blev min video-serie endelig færdig. Den første er allerede live og den næste kommer idag. Serien er særligt for dig, der bruger din stemme til at udtrykke dig. Om det er med sang eller foredrag eller andet er lige meget. Disse øvelser var blandt de første, jeg stiftede bekendtskab med, da jeg første gang blev præsenteret for yoga.

Det var dengang, jeg havde så mange spændinger i halsen, at jeg ikke kunne synge ordentligt.

Se videoerne her:

Del dem gerne med andre.

Thumbnail til yogavideo med Christina

Denne øvelse hedder broen. Ud over at være god for din stemme strammer den også bagsiden af kroppen op (rumpetten, lårene, ryggen). Og du får et godt stræk på forsiden af kroppen. Samtidig kan du slippe eventuelle spændinger i skuldrene. Ikke dårligt, vel?

Husk altid at du udfører disse øvelser på dit eget ansvar og at det er en god ide at tale med din læge først.

God fornøjelse! Kærlig hilsen Christina

PS: Husk at abonnere på YouTube-kanalen så du får notifikationer når der kommer en ny video.

PPS: Hvis du kender nogen der har brug for mine opslag så del endelig.

Pil med hjerte og tekst
sharing is caring

PPPS: Du kan selvfølgelig også følge mig her og der og alle vegne:

Instagram
Facebook
YouTube
Pinterest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.