Englekort på bord
Livsvisdom,  Mentor,  Personlig udvikling,  Sanger,  Yoga

Englene har nøglen til dit hjerte

Englekort

For mange år siden var jeg for første gang besøgende på spirituel messe. Der var mange spændende ting at købe og mange forskellige behandlinger at prøve. Blandt andet kunne man blive sunget på. Det synes jeg var lidt mærkeligt. Man kunne få læst sin aura. Det troede jeg slet ikke rigtigt på. Men flere år senere opdagede jeg, at det faktisk er muligt at se et menneskes aura med det blotte øje. Det var, da jeg var blevet åben overfor min egen spirituelle kraft og tog en uddannelse som intuitiv healer. Det var en ret fantastisk rejse. Jeg vidste, at jeg er særligt sensitiv og kan mærke andres følelser, nogengange bedre end dem selv. Jeg havde konsulteret en behandler for at få værktøjer til at lukke alle disse beskeder, jeg åndeligt får dagligt ude og kun tage dem ind, når jeg skal bruge dem. Men det var svært at få til at virke.

Uddannelsen til intuitiv healer åbnede for meget mere og gav mig den ro og accept af at jeg kan noget unikt, at jeg er udstyret med en særlig evne og at jeg kan slå den til og fra som jeg har lyst til. Bliver jeg af og til overvældet af stærke negative og dårlige energier? Ja det gør jeg, men jeg har også muligheden for at åbne for alle de positive livgivende energier.

Englekort

Tilbage til den spirituelle messe. Det var her jeg købte mine englekort. Under hele healeruddannelsen trak vi englekort før hver undervisning. Englekortet gav svaret på, hvilken intention vi hver især havde for undervisningen. Det fungerer sådan, at du trækker et kort og får et kort budskab du kan tage med dig resten af dagen. Eller du stiller et spørgsmål og trækker et kort og udsagnet på kortet, giver dig svaret. Jeg har haft dem liggende længe i min brevbakke (ja det er sådan en fysisk en på skrivebordet med papirnusseri i:-)) Af og til har vi taget dem frem på kontoret og trukket et kort når vi havde brug for lidt positiv energi. Men jeg har også brugt dem når jeg selv har undervist, både som start på en yogaklasse og som afslutning.

Der findes mange forskellige typer af englekort. Mit sæt er fra Silke Bader (Affilliate link) Jeg er tilsyneladende igang med at genopdage mine gamle ting – se indlægget om De fem Tibetanere og nu mine gamle englekort. Jeg kom i tanker om dem, fordi der idag dumpede en ny bog ind af døren herhjemme. Nemlig Joanna Garzilli’s Big Miracles – 11 spiritual Rules for Ultimate Success. Jeg glæder mig helt vildt til at læse den. Jeg købte for flere år siden hendes bog Unleash the Psychic in You: How to Trust Your Intuition for Successful Decision Making. Jeg har læst den flere gange. Har du nogen sinde læst en bog flere gange? Hvis ikke skulle du gøre det. Jeg opdager noget nyt hver gang jeg genlæser en bog. Det er fantastisk.

Kærlig hilsen Christina

PS: Hvis dette var inspirerende for dig, så del hjertens gerne, det vil glæde mig.

Følg mig på instagram
Følg mig på Facebook

Pil med hjerte og tekst
sharing is caring

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Her skriver jeg om sang, sangteknik, om at stå på scenen med et minimum af nervøsitet, livet i det hele taget, og hvad der ellers falder mig ind. Jeg er meget optaget af spiritualitet og en fornuftig sund livsstil hvor jeg så meget som muligt beskæftiger mig med noget og nogen jeg kan lide. De historier jeg fortæller er mine egne. Min egen historie og hvad den har lært mig. Livet er ikke et perfekt glansbillede, men ofte fyldt af trivialiteter. Og hvad så? Det er ok. Jeg ønsker at hylde det uperfekte ved at tage udgangspunkt i mit eget liv, mine egne udfordringer og erfaringer og fortælle hvad jeg har lært undervejs. Hvis du kan bruge mine ord til noget, vil det glæde mig. Hvis du kender andre, der også kan få glæde af mine ord, så del gerne. Det vil jeg være taknemmelig for. De fleste af de tips og tricks, jeg deler har andre opfundet. Jeg tillader mig bare at prale med, at jeg kender dem og har samlet dem op i tidens løb fra dygtige lærere og mentorer. Fælles for dem alle er, at jeg bruger dem og jeg ved, de virker. Jeg kunne ikke drømme om at anbefale noget, jeg ikke selv har prøvet på egen krop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: