Jeg har fået en åbenbaring, som jeg bliver nødt til at følge.

Speak the truth Photo by david laws on Unsplash

Derfor bliver der nogle ændringer til min blog. Jeg startede bloggen for at hjælpe sangere og musikere med en mere tryg oplevelse på scenen. Det har ikke ændret sig og derfor tilbyder jeg stadig mit online-kursus “Bliv Tryg På Scenen”. Men jeg har opdaget, at jeg har sat mig selv i bås, ved kun at skrive om det. Jeg er så meget andet også. Det er gået op for mig, at jeg ikke kan prædike, at du og andre kun skal synge det, I kan lide, hvis jeg ikke har frie rammer til at skrive om det, jeg er passioneret omkring – hvilket er mange forskellige ting. Som til syvende og sidst sikkert har samme fællesnævner. Nemlig: at stå ved mig selv og mine værdier. At være mig selv og ikke prøve at være en kopi af andre.

En eller anden har en gang sagt: Be yourself – everyone else is taken. Så det vil jeg prøve mit bedste at efterleve fremover. Ellers hænger det da ikke sammen:-) Det vil glæde mig, hvis du vil være med.

Den kommende tid vil jeg også skrive om yoga, min kostændring, mine to stresskollapser og hvordan jeg kom ud af dem og sikkert også noget om alle de kosttilskud, jeg propper mig med 🙂 sådan bare for en sikkerheds skyld.
Måske vil jeg promote andres produkter, men ikke uden at gøre dig opmærksom på det. Jeg skriver kun om det, jeg selv synes er godt, og tænker andre måske kan have glæde af.

Hvis du vil være sikker på at få mine indlæg lige så snart de er slået op kan du tilmelde RSS eller mit nyhedsbrev

Lad os sammen være dem vi er, og ikke lade os begrænse af, hvad andre mener. Tag med på rejsen sammen med mig.

Kærlige hilsner Christina

PS: Hvis dette var inspirerende for dig, så del hjertens gerne. Det vil glæde mig.

Følg mig på instagram https://www.instagram.com/christina_janns/
Følg mig på Facebook https://www.facebook.com/ChristinaJanns

sharing is caring
sharing is caring

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.