Pyha – det var hårdt

Har du prøvet det der med at skulle igang med noget og slet ikke vide, hvordan du skal starte?
Jeg har arbejdet på et kursus meget længe. Et kursus i hvordan man kommer op på scenen til dem, der ikke bryder sig om det, fordi de bliver nervøse.

Jeg kunne ikke finde ud af, hvordan jeg skulle gribe det an med at designe kurset. Jeg prøvede alt muligt uden det nogensinde kom nogen vegne 🙂 Måske var der også lige et par forhindringer, undskyldninger, der holdt mig tilbage for at gøre det færdigt. Alt det jeg skriver om til andre. Alt det jeg selv har været igennem, når jeg skal op på scenen og synge. Alt det der “tænk nu hvis”-halløj. Alt det jeg nu har løsningen på og gør hver gang, jeg skal på scenen og gør mig tryg.

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Og så lige pludselig fik jeg øje på et kursus, jeg kunne tage, som indeholdt lige den information, jeg havde brug for. Det hele blev meget mere overskueligt. Der var endda en udløbsdato. Jeg skulle have designet et kursus indenfor en bestemt tid. Så der var kun et at gøre: Gå i gang!

Det er altså rigtigt nok, hvad Law of Attraction-folket siger:

“Du skal ikke vide alt, når du går igang. Det kommer i det tempo, du har brug for det, og er klar til at modtage det!”

Bang! Der måtte jeg lige tage min egen medicin:-) Alt har det med at ordne sig, hvis man bare er tålmodig, og det er ikke altid min bedste egenskab :-).

Nå, men nu er kurset færdigt og klar. Det er endt med at blive et online-kursus. Jeg er faktisk lidt stolt over resultatet.

Du tænker måske: “Hvorfor er det et online-kursus. Hvordan lærer man at komme op på scenen ved at lære noget ved sin pc/mac?”

Det er et ret godt spørgsmål, for det lyder måske lidt mærkeligt. Men det vi skal finde ud af sammen på Bliv Tryg På Scenen det er, hvorfor du ikke vil derop. Den viden skal vi arbejde med, så du kan blive meget klogere på, hvad det er der gemmer sig. Du lærer teknikker til at tøjle din nervøsitet.

Er du klar til at smide frygten og blive klar til at stå på scenen? Så er kurset noget for dig. 
Kærlig hilsen Christina

PS: Hvis dette var inspirende for dig så del hjertens gerne, det vil glæde mig.

Følg mig på instagram https://www.instagram.com/christina_janns/
Følg mig på Facebook https://www.facebook.com/ChristinaJanns

PPS: Du kan skrive dig op til mit nyhedsbrev her på siden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.