Jeg har sunget altid

Del 4 ud af mange i serien om hvem jeg egentlig er🤔😀

Jeg har sunget hele mit liv. Men det var først som 11-12årig, jeg for alvor begyndte at gå til sang. Min dansklærer var dirigent i skolens kor, hvor jeg blev optaget. Jeg sang med dem lidt længere end jeg var elev på skolen 😉

Senere forsøgte jeg mig med andre kor, men faldt aldrig rigtig til.

Så begyndte jeg at tage soloundervisning. Jeg har gennem tiden gået hos 4 forskellige med hver sin stil og baggrund fra klassisk til rock.

Sangundervisning er ikke kun sangundervisning – det er personlig udvikling!

Hold nu op hvor har jeg lært meget om mig selv gennem alle de timer, jeg har haft. Det kræver mod og det kræver et åbent sind og evnen og lysten til at lære, tage imod læring og lysten til at tage det lærte til sig.

Se med på:

www.instagram.com/p/B2TgwpYpRYe/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.